Htccprz Melisss007 merhaba ben de 1 hafta önce kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok 15 gün bekle sonra korunmadan ilişkiye başka dedi sizin de oyle olmuş şuan nasılsınız nasıl ilerliyor süreciniz 🌸
Melisss007 Cemre61 hayır gelişim geriliğinden dolayı düşük yaşadık zaten 3 haftalıktı o yüzden gerek duymadı canım
Busealtnl Bende 2020 Ocak 8 da hamile olduğumu öğrendim 12 sinde düşük yaptım ve Mayıs 24 de adet olmadım şuan 33 haftalık hamileyim
Nesliko Bende 6.5 haftalık düşük yaptım.8 ay oldu Ama henüz nasip olmadı tekrar hamilelik.Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤗
Anne88 Royem62 kimyasal nasıl anlaşılıyor ben iki gün önce kan verdim canm 36 çıktı doktor kimyasal olabilir dedi adetimin üstünden baya geçtiği için Kasım’da olmustum en son şimdi yine kan vercem de kimyasal nasıl anlaşılıyor
Royem62 Anne88 Benim 1 gün geçince 7 çıktı canım sonr 15 çıktı sonr 25 çıktı sonra düşmeye başladı 18 düştü sonra kanamam oldu sonra sfırlandı bitti yani öğrendim 1 hafta sonra kimyasal oldu
Hayal95 Cemre61 Benimde bir seneyi geçti düşük olalı hayla hamile kalamadım hatta herkes çok umut verdi artık çok rahat olur diye ama maalesef olmadı
Sennurklcc 2021 Mayıs ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum daha 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim yaklaşık olarak 8 ay sonra hamile kaldım bi sorun olduğunu düşünmüyorum sizde kalırsınız insana başta hiç olmıycak gibi geliyo ama oluyomuş 🥰