Elifekrem25 Arkadaşlar enpx iğne kullanıyorum normalde depolarda kalmamış eczaneden almaya gittiğimde öyle dediler yerine oksapar kullanabilirsin aynı eş değer dediler bu durumu yaşayan varmı bende doktoruma sormadan kullanmak istemedim elimde 5 adet kaldı 5 günde halletmem lazım bu konuyu yardımcı olurmusunuzzzz
gldn065807 Elifekrem25 bende oksapar bulamadım enox vardı onu kullanıyorum eş değermiş doktorumda öyle demisti
Zeygamze Elifekrem25 bulabiliyosan al cnm ikiside aynı bende kullanıyorum geçen eczaneleri dolaştım bulamadım ikisinide fiyatida baya uçmuş 40tl aldığım iğne 152tl olmuş Allah yardımcımız olsun
cihandurumerve Elifekrem25 enox yurt dışı yapımı, oksapar Türk yapımı. Farkı yok aslında. Bende bulamıyorum zor bulunuyor ilaç mümessili arkadaşım var tüm eczanelere sorduruyorum depolarda bulduğumu alıyorum bulamazsam oksapar kullanıyorum
Tgcekartal Ben kullanmadım ama hemşireyim. Enox ile oksapar aynısı canım 0,4 yada 0,6 ne kullanılıyorsa aynı şekilde kullanabilirsin ikisi de kan sulandırıcı hiçbir farkları yok. Ama için rahat etsin yine de sor doktoruna canım