Deva22 Özel sağlık sigortası kullanan var mı? Ben bebişi merak ediyorum doğar doğmaz kapsar mı acaba benim için ilk üç ay ödeme yapmıştık öyle yararlanmaya başlamıştım bebek de öyle mi olur var mı tecrübeli anneler
Gmziso Deva22 BEN Arastirmistim bebekte 15 gün sonra sigorta baslatilabiliyormus . Öyle söylemişlerdi bazı sigorta sirketleri
zynpada Deva22 yaptırdığın sigorta firmasına göre değişiyor canım, misal benim sigortam yaptırdığımız gün kullanılabilir şeklindeydi, bebeğin ilk 15 günü benim sigortam karşılıyor, 15 den sonra kendi sigortasını başlatıcaz direk
Deva22 Ysgl26 benim sigortam her şeyi kapsıyor ben bebek doğar doğmaz başlar mı ona da onu merak ediyorum aslında. yani onun için de 3 ay bekler miyiz
Zehraaaaaaaaaaa Deva22 bebek için 15 gün içinde tekrar yaptırmanız gerekiyor diye biliyorum. Benm de öZel sağlık sigortam var ilk kontrollerni karşılıyormuş ama bebek içinde istiyorsan doğduktan 15 gün içinde yaptırman gerekiyor biz öyle yapıcaz
Deva22 Sağolun kızlar sanırım hepsi 15 gün sonra demiş bugün ben de görüşüp burdan yazarım bizimki nasılmış ☺️