Kubranurbulur Arkadaşlar burda 2 3 post görmüştüm bende de akıntı olmuştu bir kaç kez bugünde büyük tuvaletle beraber dolu dolu kan geldi nasıl korktum ağladım anlatamam bir şey oldu diye meğerse akıntının da kanında sebebi basurmuş 😒 henüz 17 haftalığım ve basur başlangıcı birde çatlak varmış aman diyim kızlar makatından akıntı veya kan gelen arkdşlar ya da ileride de başına gelecek olanlar olabilir aramızda dikkat edin nolur paniğe kapılmayın ben hemen korktum kendim için değil bebişim için
Bekleyenler Kubranurbulur benim hamile olmadan önce bu sorunum vardı. Ameliyat demişti doktor. Krem ve suya oturarak rahatladım. Ara ara bu problemim devam etti. Yani kabız olmasam hafif zorlasam da kanıyor ve 3 gündür yine aynı. Hamilelik ilerledikçe daha çok olacak 😥😣
Kubranurbulur deletedmom213 hayır ya hiçbir şekilde ne kabızlık ne ishalim olmamıştı günde 3 litre su içiyorum 😣 bende merak ediyorum acaba neden acile gittim en kısa sürede cerrahiye gideceğim
Sukranerolkaradag Kubranurbulur ağırlaşan karınla birlikten makattan geçen toplar damar sanırım baskından dolayı çatlıyor. Bende de oldu 6.aydan itibaren ama kabız olmamak lazım ve aşırı baharattan uzak durmak şart.
sudamlasi Kubranurbulur benimde kabızlık olmadığı halde kanamam vardı makattan meğersem vitamin ilacımdanmış ilacı kestiğim anda kanamalarım bitti başka ilaca geçtik.
Kubranurbulur deletedmom213 amin canım valla sürekli meyve suyu su süt böyle sıvı şeyler tüketiyorum ama hep beni bulur zaten böyle şeyler şaşırmıyorum artık 🙈
Kubranurbulur Bekleyenler yaa hayırr umarım olmaz 🙈 simdilik geçer çok byk br şey degl hemen tedavi ol dedi acildeki doktor aksatmayayım öyleyse
Bekleyenler Kubranurbulur aksatma bence. Ama hamileyken müdahale olmaz sanırım. İlaç vs ile toparlarsın.
Beratalpinannesii Sukranerolkaradag benim de gün içinde acı oluyor durduk yere çok acıyo yani baskıdan mi oluyomuş ki
Bekleyenler Kubranurbulur benim hala devam ediyor. Aç karna zeytinyağı içiyorum 2 kaşık bakalım o da rahatlatacak mı
Kubranurbulur Beratalpinannesii sanırım öyleymiş bende ilk kez dün kanama gerçekleşti bu gün yaşamadım tuvaletimde öyle sıkıntı sanırım baskıdan yaa
Sukranerolkaradag Beratalpinannesii evet baskıdan oluyor. O yüzden tuvalette fazla vakit geçirmeyin diyor uzmanlar.
Elfidam Birde bu cikti anal fissur. 2 arkadasimda bu durumdan muzdarip. Gercekten zor bi tedavi sureci var. Umarim baslangicta tespit edilmistir cok gecmis olsun
Mel-sin Elfidam Anal füsur kadar berbat birşey yok. Kardeşim bu yüzden ameliyat oldu. Allah düşmanımın başına vermesin.
Elfidam Hep kullanilan antibiyotiklerden oluyor. Bagirsak florasini bozuyor gun gectikce degisen diskiya uyum saglayamiyor makat tabi. Bi sekilde disari vuruyor. Mel-sin simdi nasil ? Ameliyatta kesin cozum degil diyorlar. gecmis olsun
Mel-sin Elfidam Teşekkür ederim tatlım. 1 ay oldu ameliyat olalı gayet iyi. 2 türlü ameliyatı varmış. Lazerle ameliyat olursan ilerde nüksetme ihtimali çok yuksekmis. Ama normal ameliyatta nüksetme ihtimali tabii ki yine varmış ama bünyede bünyeye değişiyormuş. Şimdilik oldukça iyi.