eslemsi Minelisa biraz korku az kalir bn yusuf yusufum o aciyi bida yasarsam yatalak kalirim heralde of oof cok korkuyorum ya ben
Koalamm Minelisa bende öyleyim çok korkuyorum 🤦♀️Ayağa kalkarken çok zorlanmıştım bu kez napacağımı düşünmekten duramıyorum 36+6yım
Koalamm Minelisa ilkinde kalkamadım ayağa sonrada hep iki büklüm yürüdüm ama minik yürüyüşler o kadar çok canım acıyorduki eve giderken arabada bile canım acıyordu her harekette 🤦♀️🤦♀️
Minelisa Kadriye20 ben biraz duygusalim hatta biraz degil fazla sulu gözüm 😰 kızımı bırakıp doğuma gitmek de üzecek beni 😰
Kadriye20 Minelisa hemen hemen her gün o anı düşünüp ağlıyorum biz sabah erken gideceğiz doğuma muhtemelen o saatte oğlum uyuyor olur düşündükçe ağlıyorum ama tek derdimiz bu olsun napalim canları sağolsun 🙁
Minelisa Efe12ebrar45 ilkte ne yasicagini bilmiyorsun çünkü 😂 ikincide bildiğin icin biraz panik oluyor insan . Bide ilk evladını bırakıp doğuma gitmek koyuyor insana 😥
Minelisa Tubaberen allah yardımcımız olsun insallah 🙏🏽 İlk evladını bırakıp doğuma gitmek de koyuyor insana . Yanı ben o konuda da biraz üzülüyorum 😥
Koalamm @“ZnurT”#p19846645kaç haftalıksınız doktor bana 24 ocak ve sonrası dedi ama ben de 22 istiyorum
Afynl_03 Minelisa benm oğlumda şuan 18 aylık ve ben şimdi 29 haftalık hamileyim aynı korku bende de var özel hastanede sağolsun oğlumu çıkardıktan sonra rica ettim dikiş atılana kadar uyuttular şimdi devlette istesem yaparlar mı acaba bilmiyorum
Sevilayozdemir Minelisa daha yolun çok başında olduğum için sıfır korku 😂 ama kızımda dediğin gibi kurbanlık koyun gibiydim herşey sürpriz inşallah kolay geçer. İkincide ne ağrılar olucak hepimiz biliyoruz 😂 rabbim yardım etsin inşallah
Nby77 Minelisa bende ikinci krsiği nerden atacaklar diye merak ediyom aynı yerden mi acaba yoksa farklı bi kesi daha mı oluyor🙈