Melissssa Çok şiddetli baş ağrım var parol 500 gram içsem sıkıntı olur mu doktor iç dedi ama bu ilacın farklı dozları var mı bilmiyorum o yüzden emin değilim napsam bilmiyorum
Ntugba Melissssa doktorlar içebilirsin diyo canım birde baş ağrın için bir tülbentte kolanya çok üzerine karabiber alnına sar ise yarıyor
ozgeya Melissssa kullanabilirsin,parol tek çeşit.benim migrenim var,doktorum günde 3 tanehe kadar içebilirsin,bir sıkıntı yok dedi. Zaten hamilelerin kullanabildiği iki ağrı kesici var Parol ve Minoset.
Haticemustafa Melissssa icebilirsin canm onu bende asiri bas agrim olunc parol 500 mg aliyorum baskada kullanamiyoruz zaten
Melissssa Ntugba teşekkür ederim adana o kadar sıcak ki napsam fayda etmedi mecbur ilaç içmek zorunda kalıyorum
Ntugba Melissssa doğrudur canım karabiberli kolanyayi burda bir postta okumuştum ablamda hamile migreni var onun babas ağrısını geçirmişti canım
Bayanminyon07 Bende basım agriyinca Parol 500 mg içiyorum doktor ya minoset yada Parol icebilirsin sakıncası yok demişti parolu içtikten sonra tülbentle başımı sıkıp karanlık bir odada uyuyorum biseyim kalmıyor çok şükür tavsiye ederim 😊
Melissssa Bayanminyon07 teşekkür ederim bundan sonra oyle yaparım ben de inşallah bende de işe yarar 😊
Haticemustafa Melissssa malesed canm ona yapck bisey yok bendede var ama elden gelen bisey yok yavrularımız icin katlaniyoruz 😊