papatya_35 Happy-baby Benim uzun saça takıntım var aslında yumak yumak dökülüyor saçlarım kestirsem çok iyi olacak kıyamadığım için kestirmiyorum 😅 yoksa tabiikide kestirebilirsiniz bebekle bi alakası yok ki saçın batıl inanç bunlar 😅😅
MerveNur- Happy-baby ben öğrenince direk kestirdim 😂😂 tabi hurafelere haberim yoktu ama olsa da kestirirdim
Afro-dit Happy-baby iki gebeliğimde de kestirdim bizim kesilen saçımızin bebeğin ömrünü neden kisaltsin ki canım ömrü uzun olsun diye o zaman uzatmak lazım daha da çok böyle şeyler hurafe
SemaaR Herkes kestirilmez dedi , bebeğin ömründen gidiyormuş. Resmen batıl inanç. Hamileliğimin 3. ayında kestirdim 😀
Happy-baby Valeria yani değişik söylentiler var bu konuda elbette batıl inanç ama insan bazen takılabiliyor maalesef
Happy-baby papatya_35 hormonal değişikliklerden sanırım benimde tutam tutam dökülüyor🤦🏻♀️Batıl inanç biliyorum ama insan bazen takılabiliyor işte 😂
zynp00 Elbette batıl ama ben kestirdiysen kısa süre sonra düşük yaptım 😢 Allah’ın takdiri elbette. Ama artık her şeyi düşünür oldum 😢
MerveNur- Happy-baby sence Yüce Rabbim 2 tutam saçımıza göre mi evladımızın ömrünü belirler? Böyle düşün inanmasın gelmez zaten 😊
zynpada Happy-baby ay o saçma sapan hurafeyi bana da söylediler. Normalde batıl inancım yoktur ama nedense inanasım geldi 😞 şu an yıkaması kurutması öyle zor geliyor ki