Gulsurmeli Nagimert2109 Bence doktora kesinlikle görünmelisiniz teyzemde de böyle olmuştu vertigo teşhisi koydular önemli birşey.Sizdw ki belki de normal tıkanmadır bilemeyiz sonuç olarak ama ihmale gelmez
Minikminik41 Nagimert2109 bende geçen hafta yaşadım kulak ağrısını hakiki zeytin yağını ılıttım birkaç damla damlattım o bir süre sonra geçirdi ağrıyı
gizzzy35 Nagimert2109 Benimde başım dertte kulağımla. Ama benim ağrı değil hava sesi ve kalp sesi duyuyorum sürekli. 14.30 da kulak burun boğaz randevum var bakalım ne diyecek. Çıldırmak üzereyim 1 haftadır
Mimik Nagimert2109 benim de gripten sonra agrimisti…, Hakiki zeyrinyagimi cok az ilitip, cay kasigiyla bir iki damla kulagina damlattir, ve pamukla tika, iyi geldi bana o,
ilknuuurr1 Ben de orta kulak iltihabı var damla kullanıyorum damlanın bir zararı olmuyor ama hiç ilaç istemiyorsaniz enfeksiyon vs gibi bir durum yoksa sakız çiğnemek işe yarayabilir deneyin inşallah geçer geçmiş olsun
Simal61 ilknuuurr1 damlanın zararı olmadığını doktor mu söyledi ben hastaneye gittiğinde doktor damla yazamam kullanmazsın demişti antibiyotik verdi iltihab var diye
SdaSglm Canım geçmiş olsun, ben sarımsak ezdim koydum tülbentte mikrodalgaya attım sonra kulağıma bastırdım ama daha çok sıcak su torbası geçirdi ağrımı üzerine yattım kulağımla ne kadar doğru bilmiyorum ama o an fayda etsin yeter diyorsun çok kötü Allah şifa versin sana da
Nagimert2109 Gulsurmeli hepiniz haklısınız aslında yani belki geçer diye evde bişeyler denemeyi düşündüm tülbenti ısıtıp koyuyorum biraz bir de sakız çiğniyorum şuan
ilknuuurr1 Sarımsağın kesinlikle deneme başkalarına faydası olmuş olabilir ben denedim ama canından can gitti sanki iyice ağrıdı ve tıkandı o yüzden en güzeli doktora görünmek ayrıca kurcalıyor San o da çok sıkıntılı enfeksiyona dönüşüyor hemen
ilknuuurr1 Simal61 Evet doktor söyledi hatta bana da ilaç yazdı ama çok zorda kalırsan kullan demişti bence antibiyotik daha sıkıntılı damlaya göre en iyisi kadın dogumcuya sormak
Simal61 ilknuuurr1 Doktoruma sordum ben antibiyotik kullanabilirsin dedi belki senin durumun çok ileri olmadığı için kullanmayabilirsin demiştir canım