Aysegul3418 Kizlar ankastre alicam ama cok kararsiz kaldim siyah mi beyaz mi kullanip memnun kalanlar kalmayanlar marka model ne oneririsiniz
Anne3434_ Aysegul3418 marka kesinlikle hem fiyat uygun hem ürünleri kaliteli vestel öneririm bana kalırsa da beyaz al siyah çok tozlanıyor özellikle ocak toz görmeyi sevmiyorsan asla alma 😂😂
gldn065807 Aysegul3418 ben 7 senedir bosh beyazını kullanıyorum çok çok memnunum siyah çok sık duruyo ama cok toz topluyor ufacık biseyde belli ediyor
zynpada Aysegul3418 benim siyah siemens canım, çok memnunum rahat temizleniyor özellikle fırını şöyle bir bez sürmen yeterli. Üç senedir kullanıyorum ocakta çizik bile yok. Aspiratörü çok güzel çekiyor.
Sevsin04 Anne3434_ kesinlikle katılıyorum bende vestel aldım çok memnunun ve fiyat farkıda çok diğer markalara göre çok uygun ve beyaz en iyisi
Askiletotomsu Aysegul3418 siyah hiç memnun değilim günde üç kere sil yine kirli görünüyor ışığı yakınca
zynpada Askiletotomsu belki modeline göre değişiyordur o zaman. Biz alırken özellikle söylemişlerdi kolay temizlenebilir diye.
Aysegul3418 Askiletotomsu evimde kullandigim gri bende memnun degilim su lekesini hemen belli ediyor leke birakiyor surekli
55alp34 Aysegul3418 Beyaz al derim canım siyahi siliyosun arkanı dönüp bakiyosun hemen toz topluyo en ideali beyaz sildikce parliyo kendini göstryo en azından😀😀
Aysegul3418 Sevsin04 vestel de baya ilerleme kat etti daha kaliteli urunler cikarmaya basladi gercekten
Ozgebhb Aysegul3418 Ben beyaz kullanıyorum şu ana kadar hiç pişman etmedi. Arkadaşların dediği gibi temizliği kolay ben görüntü olarakta beğeniyorum beyaz mutfakta beyaz ankastre çok güzel duruyor.
Seminn Aysegul3418 cam siyah ta kulandım gri inox ta kullandım ikiside kötü en güzeli beyaz cam diyorlar 🤗
Furkanesra06 Siyahı temizlemesi zulüm resmen su bile damlasa belli ediyor. Kesinlikle beyaz alınmalı👍
gldn065807 Aysegul3418 hiç aldanma bence beyaz çok kullanışlı ben çok memnunum marka olarak benim ocağım bosh biraz pahalı açıkçası şimdi başka markalarada bak