dilarakocc Arkadaşlar karnın aşağısına böyle afedersiniz deliğe doğru iniyomuş gibi his oluyomu batma hissi? En çok ayaktayken oluyor bende bebek sanki oraya parmak atıyor da delikten düşecekmiş gibi
Zehraaaaaaaaaaa dilarakocc benimde krnımın sağ tarafına ama aşağıya doğru oluyor son 1 haftadır ya elini ya ayağını falan dayıyor galiba. Ama hep sağ da cok rahatsız ediyor :)
Gokcemcelik dilarakocc aynıyım bende kafayı yemek üzereyim . Üstelik 2. Gebeliğim ilkinde böyle birsey hatırlamıyorum . Çok ayakta kalınca dediğiniz sanki çıkacak gibi oluyor
Mrv1007 dilarakocc hatta bazen baskı yaptığında afedersin ama vajina bölgemde şişme bile hissediyorum ben de 30. Haftamdayım. Gözle görülür şekilde şişkinlik oluyor ama sonra geçiyor. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir her kontrolde doktprum rahim ağzı uzunluğun gayet iyi, doğurmuyorsun henüz diyor öyle rahatlıyorum 🤣
singlemom dilarakocc evet aynı şeyi hissediyorum sürekli hemde 31. Haftadayım ben de. Şuanda da aynı şeyi yatıyorum yataktayım ama hissediyorum. Ve sıkıyorum istemsiz şekilde vajinamı sürekli. Bişi içeride dışarı itiyor gibi minik minik değişik bi his ve beni de çok rahatsız ediyor korkutuyor. Ve bunu yaşarken böyle idrarımı da kaçırcakmışım hissi geliyor bana.. sizde de öyle mi?
dilarakocc Zehraaaaaaaaaaa benimkide tam ortada vajinaya doğru, sanki parmaklıyor gibi ordaki delikten düşcek gibi hissediyorum böyle olunca nişan falan gelirmi diye aklıma geldi bi an
Mimik Normal, doktorum bana da bunlari hissedebioecegimi soyledi… Baski hissi ve sanki assagi dusecekmis gibi bacaklarinin arasindan, korkma duamez demisti… Ama benim prensesimin assagi inme niyeti yok😅
dilarakocc Gokcemcelik evet ben bi yandan yemek yap bi yandan bulaşık mak. Boşalt bi yandan da savaş alanı gibi bulaşıkları yerleştir derken sofra kur derken 1 saat falan ayakta kaldım hani dışarda yürüsem çok hissetmiyorum da evdeyken çok şiddetli hissettim:(
dilarakocc Mrv1007 ben var ya göbekten onlarıda göremiyom😂göbeği çok az yukarı çıkarıp bakıyom gene yok anca eğilirsem iyice o zaman görüyorum öylede çok belim karnım ağrıyo ama şişliği acayip hissediyorum yani😅
dilarakocc singlemom evet ya benimde aynı 15 dk içinde 3 defa falan wc ye gitmişimdir eşimde noldu bi sorun yok dimi diye soruyor. Ayaktayken hele bacaklarımı sıkıştırıyorum sanki düşcek diye
dilarakocc Mrv1007 Maşallah maşallah😊 bu dönemlerde nişan gelmesinden çok korkuyorum erken doğuma sebep olur diye ondan endişe ediyorum
Eloshi dilarakocc 28+3deyim banada oluyor hatta bacaklarimda asiri bir agri hissediyorum sanki jimlastk yapmisim gibi bzen asagi dogru vuruyor sanki afedersin idrar torbam patlicak gibi hissediyorum