Bebegim_2021 Kızlar dogum yapalı 6 gün oldu ama meme uçlarım hep yara oldu emzirirken aklım gidiyor cok acıyor krem aldım fayda etmedi bide sürekli silmek gerekiyor bebek de küçük oldugu için sık sık emzirmem lazım krem kalmıyor ki fayda etsin. Nasıl geçer ne yapılır yardım..
Hilal-95 Bebegim_2021 kapak kullan bn avent göğüs kalkanı kullandım bide e vitamını aldım hemşireye sormuştum evikap diye bi kapsul oda cok iyi geliyor
Valeria Bebegim_2021 ben de aynı dertten krem kullanmayı bıraktım şu an sadece gümüş kapak kullanıyorum hiç yara yok🥰🙏🏼
Happy-baby Kesinlikle gümüş kapak biraz fiyatlı ama bu acıyı çekmekten iyidir birde emzirirken silikon meme ucu kullanabilirsiniz🥰🙋🏻♀️
Gul-pembe Ben daha doğum yapmadım, ama gümüş kapak aldım şimdiden hazırladım, yara olanlar 2 güne geçirdi diyor ama bakalım, gümüş kapak dene istersen birde
Rabiagg Canım her emzirmeden sonra zeytin yağ sür birde emzirmeden önce sütünle ıslat ucunu öyle emzir inş bir an önce iyileşir lanolin diye bir krem var bende işe yaradı iyileşti hemen
Aysenur98 Hanimlar ben sifayi kendi sutumde buldum cok kremler kullandim ayva cekirdegide yaptım fayda yok gogus kalkani muhtesem bir urun gece boyu takili kaliyor goguse sut aktigi icin memeyi yumusatiyor ve iyileştiriyor 2 3 gune acisi geciyor vallahi cokta uygun fiyatlı ☺️