Omay0707 Ozlem10 teşekkür ederiz canım allahım dualarımızı ve kalbimizi gördü şükürler olsun @bigunanneolucak arkadaşım ve ben 4 haftalık hamile oldugumuzu ögrendik bügün allahım sana da nasip etsin inşallah 🧿🧿
2609nrgl Omay0707 canım ben ikinizide hatırlıyorum bende geçen ay klomen ve iğne kullanmıştım ilk defa postlarda konuşmustuk maalesef benim tutmadi ikinciyi deniyorum ama sizin adınızaa çooook sevindim eabbim kucagınıza almayı da nasip etsin ❤️🤲🏻
Gulcingezer Omay0707 cok ayri kaldik gorunce mutlu oldum bnde ara verdim 6 aydir denemedik hic daha nasilsin nasil gidiyo pozitifi gordunuz mu ?
Zeynfar Omay0707 merhaba bende öğlen iğne oldum akşam ilişki oldu sizde nasıl ilerledi durum bide çok özür dileyerek sizde eşiniz boş aldıktan sonra sperm ler geri akıyorum sorun bende i bunu anlamıyotum😥
Omay0707 Zeynfar evet ama şöyle durdruyordum ben 2 3 tane popoma yastık koyarak 😊 kalkmadım sabaha kadar
Zeynfar Sumeyye12012 peki benim ilişki oldu yarında akşama kadar olmıycak elim işten gelene kadar yani iğne etkisi geçerim akşama kadar
Omay0707 Sumeyye12012 teşekkür ederim canım Sumeyye12012 bu arkadaş dün bize hakeretler etmişti bu yüzden cocugunuz olmuyor vs demişti ama allahım işte bize nasip etti Duayı sen et bende senin için edecegim🧿😍
Omay0707 2609nrgl bende hatırlıyorum seni csnım 😊 kam değerlerimiz sınırda cıktı inşallah sağlıkla yükselir