doee2022 Merhabaa, 19 şubatta Allah kısmet eder bir aksilik olmazsa transfer olacağım. O tarihte ve yakın tarihinde transfer olacak varsa burada buluşalım mı 😊
doee2022 Benim 16 kasımda toplanmıştı, rahim dinlendirme uygun görmüştü doktorum. Umarım herşey dilediğin gibi gider 😊
Sugarsm @doee2022 @Bebekisteyenn kızlar merhaba. Alakasız olacak ama deneyimlerinizden faydalanmak adına birşey sormak istiyorum. Bu süreçte kullandığınız ilaçlar farkedilir bir kilo yaptımı sizde ?
doee2022 Sugarsm ben normalde kilolu bir insanım 110 kilodan 90 kiloya düştüm bu süreçte ilaçları kullanırken diyet yaparak. Bu ilaçlar kilo alımı değil daha çok ödem yapıyor. Doktorum da diyetisyenim de bol su içmemi tavsiye etmişti. Günde 3-3.5 litre muhakkak içtim kilo almadım aksine zayıflama sürecim duraklamadı bile.
doee2022 Sugarsm rica ederim 😊 motivasyonunu yüksek tut. Olumsuz düşüncelere kapılma. Etraftakki insanların kendi olumsuz deneyimleriyle içini karartmalarına fırsat verme. Kafana takılan aklına yatmayan herşeyi muhakkak doktoruna sor çünkü bireysel tedavi uyguluyor doktorlar. Her vücudun yapısı tepkisi farklı. Bol boool şans diliyorum hepimize.