babymoomss Adetim en son 29 kasım testim negatif çıkmıştı hcg 5 çıkmıştı yarın doktora gideceğim inşallah yükselmiştir bu durumu yaşayan var mı
Yldzalra babymoomss benimde son reglim 22 Kasım bugün test yaptım pozitif çıktı ama yarın gidip kan verme bakam i sallah vardır sendede
OzlemYu07 babymoomss benim de son adet 22 kasım canım senin baya bir geçmiş varsa belli olur yarına içini ferah tut inşallab vardı kanama felan yok demi
OzlemYu07 babymoomss aynı benim de canım hemen hemen aynı gebeliğimiz o zaman , beni de haftaya Çarşamba çağırdı kalp atışını dinlemek için keseyi gördük ama henüz kalp atısı yoktu inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
babymoomss OzlemYu07 inşallah ya çok istiyorum olmasını inşallah Rabbim nasip eder sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🌸
OzlemYu07 babymoomss amin canım inşallah benim daha önce bi kürtajım var kalp atışını duyamadım cok korkuyorum aynı şeyi yasamak istemiyorum bu sefer güzel olur inşallah 🙏
OzlemYu07 Yldzalra benim de 22 kasım canım ben kan verdim gebeyim keseyi gördük ama heniz kalp atısı yoktu haftaya gideceğim kalp atısı için
DDenizDD OzlemYu07 anladım canım ben en son 12 aralıkta regl oldum adetim 4 gün geçti ama idrar testi yaptigimda negatif çıkıyor geçtiğimiz cuma kan verdiğimde hcg 2 çıkti kafam iyice karişti 😔
OzlemYu07 Yldzalra kaç haftalık olduğunu söylemedi henüz canım 3 ocakta keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atısı için gel dedi daha önce benim bir kürtajım vsr kalp atışını duymamıstım cok korkuyorum aynı şey olacak diye lütfen dua edin cok istiyorum 😔🙏
OzlemYu07 DDenizDD canım bir kaç gün bekle beta hcg artması gerekiyor 2 günde bir 2 katı sonra tekrar kan ver