pinkymoms Kızlar 35+0 haftam. Bebeğim çok dönüyo her gittiğimde bi aşşağıda bi yukarda😄 hıçkırığını bi sağda hissediyorum bi solda bi aşşada bi yukardaa😅😅 mesela şuan sağ tarafımda. Ne zaman pozisyon alıp öyle kalır acaba bilgilerinizi paylaşır mısınız☺️
SusamTanecigi pinkymoms benimki kaç haftadır aşağıda basj 35+2 bugün biraz aşağıya inmiş dedi doktor sezeryan olacak haftaya gün veririm dedi bebislerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ki
ozmus pinkymoms valla benim minnoşum dönmüş hatta aşağıda inmiş ama yüzü bize doğruymuş yüzü dönünce kanala gitmelik pozisyonda dedi doktorum. Çok değişik valla ya başı dönecek yüzü dönecek 🙈😂
Mimik Her an olabilirmis ya… hatta kasilmalar basladiginda bile olabilirmis… Benim kizim hala cigerlerimde duruyor😇 32.haftada bas assagiydi… 34 de yukari cikmisti ve 35+4 hala yukarida… Doktorum olumsiz bisey demedi, hala normal dogum yoplarindayiz😅
pinkymoms Mimik peki sizde toplanma oluyor mu? Bebeğim bazen sağ tarafımda toplanıyor karnımın şekli değişiyor bu normal mi? İnternete yazıp baktığımda kasılma falan diyo ama bende ağrı sancı hiçbişey yok
Mimik Evet evet bende de oluyor… ve ayni sanci agri hissetmiyorum… Yani toplanfiginda kafasini dayadigi taeafim aciyor et agrisi biraz, ama yalanci sancilarim falan olmadi hic… Nst ye de erekn girmeye basladim…hersey sancisiz ve normal😅
pinkymoms Mimik ay çok ilginçç normal olduğu için çok sevindim çünkü erken doğum riski falan yazıyoo internette 😱😱
Mimik pinkymoms artik erkeni yok 😅 zamaninda dogum olur olursa insaAllah… Goggle amcaya bakma🙄 herseyin en kotusunu yaziyor zalim…
pinkymoms Mimik gerçi çok şükür riskli zamanları geçtik ama yine de ne kadar içimizde durursa o kadar iyii😄😄 asla yazmam daha orayaa gerçekten insanın pskolojisini bozuyor
Mimik pinkymoms cok agirlastim bu haftayla😅 Karisik duygylardayim😆 hem heyecanla bekliyorum, hem hafiflemek istiyorum …hem de saglikli zamaninda gelsin istiyorum🤣
pinkymoms Mimik bennndeee ama ciddi bi şekilde toplanıyor olması canımı sıktı keşke googla hiç yazmasaydım😒😒
pinkymoms Mimik dur bakalım zaten yarınn normal kendi kontrolüm vardıı gittiğimde doktorumda çatı muaynesi yapıcam demiştii orda sorarımm