Eslem_1 Ultrasona sıklıkla girmenin bebeğe bir zararı olur mu? Yada bebeği rahatsız eder mi? Kalp atışını uzun süre dinletmeyen doktorlarda var zararı olur diye
Selin12- Eslem_1 canım ben günde 5 sefer ultrason a girdim doktor ultrasonun bir zararı olmadığı yanliz kalp atışını fazla dinletmediklerini söyle di
[silindi] ulrtason da ses teknolojisi ile bakılıyor. zararı olsa kullanmazlar heralde.. çok sık olması sıkıntı
[silindi] Eslem_1 oldum canım 29 aralıkta 2. dozu olmuştum 29 kasımda 1. doz haftaya da corono aşısını olacağım biontech
Eslem_1 [silindi] 1 er ay arayla mı yapıyorlar aşıyı? Yan etkisi vs oldu mu ben 15. Haftadayım napsam bilemedim ya kararsızım tetanozda? Yaptıran da var yaptırmayan da
[silindi] Eslem_1 sağlık ocağı 1 ay sonra yapcaz dedi öyle yaptı. en az 5 gün kolum çok ağrıdı bi de az halaizlik oldu
Eslem_1 [silindi] en geç 28. Haftaya kadar yapılıyormuş olmazsa 27. Haftamda 1 tane yaptırır geçerim 2. Doz olmam sanırım üst üste
Eslem_1 Selin12- kalp atışını ilk hangi hafta dinletmişti doktorunuz? Bazılarına ilk 1-2 ay dinletmiyorlarmış sanırım zararlı diye 🙂
Eslem_1 [silindi] 15. Haftamdayım şu an daha 28. Haftaya kadar vaktim var doktor en son 28. Hafta dedi ama tek doz da yaptıranlar var yeterli olmaz mı acaba
Eslem_1 [silindi] tek doz olanlar hatta hiç olmayanlar da var o kadar kararsız kaldım ki.. Ama yaptırırsam çocuk için yaptırırım yoksa doğum esnasında bi sorun olacağını pek sanmıyorum gibi..
[silindi] Eslem_1 sen bilirsin doktorların hepsi öneriyor ve yapıyor aşı karşıtıysan kötü yanlız bilgin olsun aşıları bizi koruyor. iyi günler