Portakallikeek Fatmacan evet çantama koydum şimdi lansinoh göğüs kremi çok işe yarıyor gerçekten ve göğüs pedi de hemen şimdi koydum tesekkurlerrr🙏🤩
Mimik Portakallikeek Ben kizim icin kundak da koymustum, ama elzem bisey degil elbette… Kendin icin birkac ped de koy bence ne olur ne olmaz… Ve meme ucun yara olabilirmis, kapak da koy…
architect Merak ediyorum hastanelerde mama bebek bezi falan yok mu ? Ablam doğum yaptığında biz hiç götürmemiştik sadece kıyafet almıştık sütü az olunca hemşireler yeğenimi alıp kendileri mama hazırlayıp verdiler altını değiştirdiler. 7 yıl önce istanbul medicalparkta doğum yaptı
Portakallikeek Deletedmom623737 cocuk ilk doğduğunda pisim kremine hiç ihtiyaç olmaz ki ilk günden de pisik olmaz heralde yaaa
Edanurkeles Civcivinannesiii AA öyle mi 😁 ay ona bildiğim kadarıyla ek ücret alınıyor yani benim gittiğim hastane de öyle 2.gece ek ücret ama bir sorun olmazsa tek gece dediler bana genel de tek gece kalıyorlarmıs
Meriiih Portakallikeek göğüs pedi, süt sağma pompası, süt poşeti, göğüs ucu kremi, diş fırça macunu, şampuan, havlu, saç düzleştirici :) ben bunlarında koydum canım
Portakallikeek Meriiih hastanede duş aldırmıyolar aslında. Birde benim.sezeryan olacağı için diş malzemesi hiç lazım olmaz muhtemelenn🙏🤩
Civcivinannesiii Edanurkeles ayy kendileri yatircak bide ekstra ucretmi vericem ajajaj Saka biyana yok canm fiyat sabit iki gece dahil aman yatayim napayim 🤣🤣🤣🤣
Edanurkeles Civcivinannesiii bence fiyatta artış yoksa daha iyi iki gece yatmak ağrı sızı olursa hemen yaparlar iğneyi 😁
Deletedmom623737 Portakallikeek Pişik yapan bez ne olacağı belli olmaz pişik kremi pişik olmamasını önlemek zaten kullanmak için pişik olmasını beklemek degil 🥰
Mltm07 Portakallikeek süt sağma pompası olabilir mesela canım emzirme sütyeni göğüs ucu kremi göğüs pedi(mutlaka) terlik pişik kremi ıslak mendil pamuk(ıslak mendil pişik yapabilir) pudra (pişik kremi önleyicidir pişik olduktan sonra kullanmak için değil her alt açtıktan temizledikten sonra kullanmanız lazım)
Sweetbabyy Portakallikeek Ya ben bide polar battaniye koymayı düşünüyorum doğumdan sonra çok üşünüyor diyorlar korktum biraz
Portakallikeek Sweetbabyy ya hastaneler sıcak zaten ve özel.hastanede odalarda tek kişilik o yüzden bence hiç gerek yok yinede sen bilirsin 🤩
Sweetbabyy Portakallikeek Benimde tek kişilik ama ne biliyim bilemedim ağzımı yüzümü sğrğcem şimdi kendi polarım olsun dedim😂
55alp34 Portakallikeek Canm temiz çarşaf almayı untma pandemiden dolayı hastaneler temizdir ama insanın içi raht etmiyo ben şimdiden hem kendi yatcagim yatağa hemde bebeği koycagimiz kuveze ayarladım birer carsaf