DilaraBozkurt . Tostosunannesi Organizasyon 1000 tl gibi bir fiyat söyledi o yüzden kendim süsleyeceğim
Estur Tostosunannesi Ben bir yere sordum kiralık olarak masa ve oda süsü 250 liraya canım çok uygun geldi bana
Duygusss Estur Canım neresi ? Bizimle de paylaşır mısın ? Bende pahalı bulduğum için kendim süslemeyi düşünüyordum ama bu baya iyiymiş 🙄
GzdeBilgeYlmaz Hastane odası süslemek için izin veriyorlar mı ki kızlar kendimiz süslesek mesela bende araştırdım çok pahalı fiyat veriyorlar
Tostosunannesi GzdeBilgeYlmaz Estur Duygusss DilaraBozkurt @Kizlar ben sivasta baya ünlü bi yere sordum ikramlik hariç 450 dedi ben daha uygun bi yer bulacağıma inaniyorum ama burasi da gördüğüm en guzel hastane odasini süslüyo sanırsam şehir dışına da yapiyolar 😍 Kaynanama söylersem ikna olup burayi ister insallah 😍😍😍
Estur Duygusss DilaraBozkurt Tekirdağ’da yaşıyorum. Carnaval organizasyon var instagram da oradan da iletişime geçebilirsiniz belki şehir dışına da ulaşım sağlarlar
Duygusss Tostosunannesi inşallah ikna olur canım 🙏😍 Aslında 450 tl de fena değil, ama ben İstanbul’dayım daha pahalıya gelir ☹️ Yine de sormakta fayda var, nasıl ulaşabilirim canım ?
Tostosunannesi Estur oyy canim benin Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüze göre versin insallah hersey istedigimiz gibi olur ❤
DilayVardar Biz kendimiz susleyecegiz eltimde organizasyon isi yapiyor zaten ben sadece kapi susu dagiticagim hediyelikleri aldim yani 400 500 lira falan masraf yapmis olucam ama oda normal sebilim kadehlerim var madame cocodan almıştım sadece gorumcemler ve eltim suslucek o kadar :) kendiniz de cok guzel susleyebilirsiniz cok paralar harcamaya gerek yok bence