Mervekkkk Merhabalar son adet tarihim 26 Aralık yumurtlama dönemindeyim ve 1 ocaktan beri birleşme gerçekleşiyor. Son günlerde sağ yumurtalığımda ağrı hissediyorum kist olabilir mi
Neslibt72 Mervekkkk çatlama ağrısıda olabilir canım doktorum öyle diyordunhatta parol kullanabilirsin kendini rahat hissetmek için demişti bazılarımız daha çok hissediyoruz bu aşamaları
Mervekkkk annesinin_beybisi 18 kasımda doktor kontrolünde kistim olmadığı söylenmişti acaba tekrarladı mı diye kaygılandım açıkçası
annesinin_beybisi Mervekkkk kist tekrarlayabilen birsey ama çoğunda bir sonraki adette atılıyor . bana kalırsa catlama agrisi oldugnu düşünüyorum
dilek4606 benimde aynı şekil 23 ocak adet tarihim kasıklarımda ağrı oluyor ben gebelik belirtisimidir diye düşündüm
annesinin_beybisi Mervekkkk tutabilir ama henüz erken daha yeni çatlıyor yumurtan her catlayan yumurta tutmuyor ne yazik ki
ilknurbzkrtt-58 Benimde ilişkide sağ kasığımda ağrı oldu , beklemedeyim 8 günüm var adet tarihime inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız 🤲🏼
ilknurbzkrtt-58 Mervekkkk cuma günü troid için kan verirken betahcg içinde vermiştim 2.0 çıkmıştı yükselir mi bilmem ama nasip inşallah Allah isteyip dileyen dua eden herkese o duyguyu tatmayı nasip etsin 🤲🏼🤗