rahimesarp 35 haftalık haliler bebeğiniz karninizin neresinde benimki göbek bölgemde solda kafası sağda ayaklarını hissediyorum en son dönmemiş demişti hala dönmemiş mi merak ediyorum sizinkiler ne halde
May5bm rahimesarp 34 haftalığım sağda kafası solda ayaklrı En basındna beri ayaklrı hep soldaydı bagzen kaburgalarma dayanıyor 🙈
merveibo rahimesarp benimkide öyleydi 37. Haftaya kadar bu hafta 38. Haftadayim doğum pozisyonuna döndü sipam. Ama ne kadar zordu anlatamam sagada yatamiyorsun sola da hatta doktorum mecburi sezeryan demisti. Rabbim yardımcın olsun canim inşallah döner sende rahatlarsin
Yusufkerem 34+2 sürekli göbek bölgemde hissediyorum göbeğimin etrafı o yüzden çok çatladı ☺️ 32 ye kadar makattı,çok şükür şimdi başı aşağıda doğum pozisyonuna girmiş ☺️ama doğuma kadar yine dönebilir tabi ☺️
aysenurkp Işte aslında evet olması gerekiyo da dönmedi malesef bu saatten sonra döner mı bilmem yarın doktor randevum var soracagimm
Yusufkerem @rahimesarp hissedemedim belki uyurken filan dönmüştür, doktora gittiğimde ultrasondan gördü doktor döndüğünü,öyle bilgi sahibi oldum😊
o1anneadayi rahimesarp benim 22.haftadan beri baş geliş pozisyonunda 33 haftaligiz şuan her yerde hissediyorum özellikle yanlarıma ve göbek deligimin üst kısmına vuruyor sanırım yanlardaki elleri üstteki ayakları 😂🥰