Mehtapkz Merhaba arkadaslar bu foluk asiti kullanan varmi kullanip gebe kalan hamilelik isteyenlere genelde doktor bunu oneriormus ama fiyati 100 tl civari kullanip hamile kalan varmi
Vuvuzella Mehtapkz ben kullaniyorumm ama ise yariyormu bilmiyorumm cnku yumurta gelistirmek icin ilac kullandım.
Esraaa17 Mehtapkz bende uzun bir zaman kullandım xanim pco için iyi demişti doktor ama ben sonuç alamadım 6 ay kullandım kullanip sonuç alan çok kişi var birazda nasip kısmet işi bence
Benferus Mehtapkz haziranda inofolic şaşe kullandım temmuzda devam ettim ama combiyi kullandım o ay hamile kaldım çok şükür🙏🏻 Etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama pcos yok bende sadece doktor ultrasonda görünüyor demişti
ipekveannesi Mehtapkz Kızımda 3 ay kullandım ilacın bittiği ay hamile kaldım. Ama herhangi bir problem yoktu ilaçtan mi tesadüf mü bilmiyorum
Mehtapkz Esraaa17 insallah canim 9 aydir deniorum sonuc hep megatif doktorda biseyin yok dior ama biseyde vermior degostrcem artik doktoruma
Esraaa17 Vuvuzella inşallah sonuç alırsın canim ben baş edemedim yani ne yaptıysam olmadı en son tüp bebek yaptırdım çok şükür ilk denemede oldu
Esraaa17 Vuvuzella bide pco da önemli bir etken kilon varsa eğer vermeye çalış çünkü çok zor verebilirsin ama mutlaka ver o zamanda çok iyi sonuç alabilirsin
Vuvuzella Esraaa17 benimde 3. Defa catlatma ignesi kullanmam bu bu ayda olmazsa rahim filmi cekilip asilamaa dedi doktor ama asilamayi beklemek istemiyorum tup bebek daha mantikli geldi bakalm hayirlisi insaAllah Rabbim kimseninn kucagni bos brakmasn🥰🥰🥰
Vuvuzella Esraaa17 156 boyundayim 61 kiloyum 65 tim 4 kilo verdim gectigimiz ay doktorumda oyle soyledi bakalm hayirlisiyla nasb olur insaAllah
Esraaa17 Vuvuzella Vuvuzella hakkında hayırlısı olsun ben 3 defa aşılama yaptırdım tutmadı kaç defa çatlama iğnesi oldum ilaçlar kullandım olmadı nasipte böyle varmış
Esraaa17 Vuvuzella zayıflamaya devam et canım inşallah güzel sonuçlar alirsin allahim tez zamanda nasip etsin
crazymom00 İnofolic combinin de etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü yumurtlama testi de kullandım üç ay kadar iki kutu sonra hamile kaldım inşallah size de fayda sağlar
Mehtapkz Benferus bemde combiyi almayi dusunuyorm canim kac aydir deniordun bebek acaba Allah kucaginada almayi masip etsin bozedenasip olsun
Mehtapkz Vuvuzella hayir canm ben bitun tahlillermi yaptrdm alttan bakti bir kimyasal gebeligm oldu 3 ay once okdr sonra bir tek hsg cekilmedim ama 1 cocugum var 2. Yi istyrm oyizden cekilmedim 1 tane oldu yine olir die insallhh bekliorm ole arastiriyorm iste