Hasnur Kızlar 5 haftalık hamileyim sol bacağım çok ağrıyor aranızda böyle olan var mı sol bacakta ağrı ve sol kasıkta yanma 😔
denzliya Hasnur var canım bende 27 haftamdayım hemen hemen 3 haftadır çekıyorum lakin ben de bebeğe giden damarın bır tanesınde direnç gösteriyor fena ağrıyor oturus pozisyonuna çok dikkat et vede çok ayakda kalmamaya çalış
detetedmom404 6+4 sol bacakta ağrı kasılma uyuşma titreme kaşıklarıma kadar ne ararsan var doktorlar normal karşılıyor daha erken olduğu için bol bol dinlen
detetedmom404 Evet oluyor hatta adet ağrısı bile oluyor daha çok yeni bir süre çekecekmişiz bu ağrıları ☺️
Hasnur detetedmom404 aaaa evet böyle adet olucakmışım gibi oluyor bi kere düşük yaptım çok canım yandı korkuyorum 😔😔
detetedmom404 Allah’ın izniyle bişey olmaz korkmayın kötü düşünmeyin rahat olun benimde ilk gebeliğim çok endişeleniyorum ama ben gerildikçe daha çok ağrı olduğunu gördüm o yüzden rahat olmakta fayda var ☺️
detetedmom404 Hasnur amin hepimizden razı olsun 🤲 evet belim çok ağrıdı benim ama şuan aşırı bulantım olduğu için belim ağrısada pek hissedemiyorum mide ile ilgilenmekten 🤢
detetedmom404 Esmaakdag neler denedim bulantım hafiflese bile yediğimi geri çıkarma oluyor istemsizce 😔😫
denzliya Hasnur onu da yaşıyorum hatta ilaç kullanıyorum bir ay temızlenıyo bir ay sonra tekrar oluyo anlamadım