Melisss007 17 haftalık anneler ne gibi şeyler yaşıyorsunuz benim tüm belirtilerim durdu sadece bel ağrısı var bi de bazen karnım ağrıyor kötü bir durum mu acaba
Kubrailkan Belirtiler sabit gitmez bence stres yapmayın 🥰 ben bazen hamile bile değilim gibi oluyorum 😬🙊
Burcukorkmazkaya Kubrailkan benim de öyle vallahi karnım da çıkmadı hiç ben unutuyorum bazen hamile olduğumu 😂
Melisss007 Kubrailkan bende aynı işte hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum 2-3 gündür ilk bir düşük yaşadığım için korkuyorum ondan dolayı pimpirik var o yüzden böyleyim galiba
Melisss007 Burcukorkmazkaya bende de karnım yok belirtiler de gidince ne oluyor diyorum korkuyorum böyle
Melisss007 Burcukorkmazkaya aynı bende de öyle 😁çok değişik çok güzel bir hismiş ya Allahım herkese nasip etsin🙏🏻
Denizyldzm Burcukorkmazkaya bişey sorabilir miyim bnde 16 +3 günlük hamileyim ama karnımda bugün sağ taraf az sola göre büyük acaba bebek mi hareketleri sürekli mi oluyo acaba
Burcukorkmazkaya Denizyldzm olabilir benim de göbeğimin sol kısmı öyle oluyor kızım orda hareket ediyor genelde
Fkurt Denizyldzm benimkide genelde sağ tarafıma toplanıyor nerde rahatsa oraya kayarmış çok yorulursam tam göbeğinin altında sertlesiyo hadi artık otur der gibi😊
Denizyldzm Burcukorkmazkaya peki geçiyor mu benim fark edeli 4 saat oldu ufaktan masaj yptım ama orada bişey olduğu belli sola dönerken de bariz belli
Burcukorkmazkaya Denizyldzm ben senin kadar dikkat etmedim açıkçası arada oynuyor ama bakıyorum yine sol tarafım göbeğimin yanı senin sert mi? Ağrı sızı bar mı?
Denizyldzm Burcukorkmazkaya biraz sert ama hamdolsun şuanlık yok neden böle oldu anlamadım önceden hiç olmamıştı ağrı yoktu cnm
Evinturk 17 haftalık olduk daha cinsiyetini öğrenemedim hafif tekmeleri gidermeye başladım arada karnım sertleşiyor bu aralar normal mi acaba
Melisss007 Evinturk benimde sertleşme oluyor arada dediğin gibi hareket de hissediyorum normaldir herhalde diye düşünüyorum