Kelebekkkk1111 https://imgyukle.com/i/oOWbr0 Civilin internet sitesinden 1000 tl ye alıcam kullanışlı mı?
Gulerdemr01 Kelebekkkk1111 fazla kulanamssın bunu arkdsm alms 1 yasına ble gelmeden uyumadı zaten kucuk oluyo onlar en guzel park beşik bacm
Birminiksusamtanesii Kelebekkkk1111 kızım 8 ay yattı sonrasında park beşik aldık uzun ömürlü değil malesef şimdi nasip olursa oğlum yatacak sonrasında tekrar beşik veya yatak alıcaz mecbur 😊
Kelebekkkk1111 Civcivinannesiii Birdost Hepinize çok teşekkür ederim farklı bir model bakacağım ❤️😍😍 Gulerdemr01 Birminiksusamtanesii annesinin_beybisi tirtilinannesii mylittlelamb
Birdost 6 ay kadar kullanabileceksiniz. Çok sevimli. Fiyat performans değerlendirmenizi yapmışsınızdir. Ben hiç kullanmadım böyle bı beşik. Genel yorumlar bu şekilde.
tirtilinannesii Ben kullanıyorum 🙌🏻 kızım 2 ay 20 günlük görümcem heves edip aldı bişey diyemedim ben alacak olsaydım anne yanı beşik alırdım ama 👍
mylittlelamb Kelebekkkk1111 ben de bundan aldım uzun süreli kullanma planım olmadığı için aldım ama. Allah nasip ederse 4. Ay gibi kendi odasında uyumaya alıştırmak istiyorum. Sonrasında da 2. Elden satarım diye düşündüm çabuk gidiyor bu beşikler letgoda falan.