Zeytininannesi01 Kızlar gece depremde çok korktum öyle olunca karnım kaskatı kesildi tüm gün bebek hareketini hissedemedim sizde de böyle bir gün hiç hareket etmediği oldu mu yarın sabah doktora gidecem gecede kımıldamazsa 28+6 günlüğüz şuan
kartanesi02 Zeytininannesi01 geçmiş olsun canım benimde evime oturduğum odaya kurşun isbet etti çok korkmuştum evdede tektim şoka girmiştim bende neredeyse 2 gün hissetmedim doktora gittim çok şükür iyiydi belki o korkuyla olan bişeydir seninde öyle olabilir içini ferah tut tatlı bişeyler ye soluna yat biraz dinle bazı gün yada haftalarda hareketler azalıyor belki öyle bi günede denk gelmiş olabilir
dugmeannesi Zeytininannesi01 ay depremi burda herkes hissetmiş millet uykudan uyanmış ta ben derin uyyomusum hiç hissetmedim . Hissetsem sizin gibi olurdum daha önce depremde içerde kapalı kaldım . Sakinleşip güzel bir duş alın ardından tatlı bişeyler yiyip uzanın elinizi karnınıza koyun . Bebek illaki tepki verecekdir Alalhin izniyle azicikda dürtükleyin rahatı bozulsun akıllı böcüğün. 💕 Kalbinizi ferah tutun 💕
Zeytininannesi01 kartanesi02 @dugmeannesi @Ysgl26 kızlar tatlı ve çikolata yeyip uzandım az da olsa az bi kımıldandı şükür🤲☺️
Melekk-911 dugmeannesi ay iyiki de hissetmemişsin.keşke bende hissetmeseydim uykumdan uyandım çok korktum . Şimdi gece oldu ya sanki yine aynı şey olacakmış gibi geliyor
Ysgl26 O da korkmuştur yavrum..hissetmiştir sizin korkunuzu. İyidir allahın izniyle kalbinizi ferah tutun
dugmeannesi Zeytininannesi01 oh çok şükür balım 💕💕rahatladım valla . Baltopu korkuttu bizi 💕şükür iyi annesi uyuyomus bak
Zeytininannesi01 Barlas_mom sabaha karşı oldu birçok il sallanmış ben Antalya Gazipaşadayım burası bayağı bi sallandı
dugmeannesi Melekk-911 Bisey olmaz Allah’ın izniyle güzel güzel duanı et uyu 💕 benimde pskolojim bozulmuştu depremde kalınca hatta kendime geleyim diye tokatlamislardi beni sinir krizi geçirmiştim