Cansu01 Yüzünüz sivilcelendimi ilk hamileliğimde kızdı hiç sivilce olmadı şimdi erkek bebeğe hamileyim yüzüm hep sivilce oldu☹️
eylemmmx21 Cansu01 bnmde cok sivilcelendi halende devam ediyor ve cok cirkinlestim yuzum bi soldu saclarim cok kuru bakimsiz kaldi kndimi dunyanin en cirkin kadini hissedenlerdenim suan:(
svmeybgl Cansu01 bende kesin değil erkek ihtimali dedi doktor . Hem bende hemde erkek bebeğe hamile iki arkadaşımda da sivilce Yok aksi gibi yüzleri parlak
Gulbicil Cansu01 27. Haftamdayım çenem birden sivilcelendi büyük büyük anlam veremedim lekeside geçmiyor hiç sivilcelenecek bir yüzümde yoktu hiç çıkmazdı
mucizemizibekliyoruzz Cansu01 bebeğin cinsiyetiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Benim cildim güzelleşti
KaderGlserinOk Benimde tam tersi yüzüm pürüzsüzleşti sanırım hormonsal etkiden kaynaklı kişiden kişiye değişiyor
ozgeya Cansu01 Benimki tam tersine gerildi,parladı,pürüzsüzleşti. Normal hayatımda da hiç sivilce çıkmaz benim yüzümde ama hamilelikle çok değişti. Saçlarım ve tırnaklarım da çok güçlendi,parladı ve hızlı uzamaya başladı 🤗