Battaniyeli Kızlar transfer gününü de sayarsak bugün 9. Günüm.kan testime 3 gün var ama ben bugün kaset test yaptım ikinci çizgi silik ama belli çıktı :) kan verdim 25 çıktı sizce değerim nasıl .böyle çıkıp yükselen var mı.
-asez- Battaniyeli benim ki daha yüksek çıkmıştı ama gün gün yükselecektir inşallah 2 gün sonra tekrar kan verin 🥰
Budiss_Moms Battaniyeli transfer gününüz sayılmıyor. 8. Gününüz sayılıyor ama erken olduğu için normal bence. Neticede 12. günde 100 küsür olan da war 500 1000 olan da. Ona çok takılmayın iki günde bir yaklaşık iki katına çıkması önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah 🤲
Cananyildiz Battaniyeli suan ne vqr diyeblrz nede yok canım transfer günündeki degerde belli olur ne yok diyecek kadar düşük nede hamilesin diyecek kadar yüksek. Umarm bebişin seninlwdir🤲
moom222 Battaniyeli daha var test gününüze hemde erken yapmissiniz sonc yinede yüksek bnce inşallah artar iyice
Battaniyeli Budiss_Moms evet ben biraz erken verdim 😊 inşallah cuma günü hayırlı haberler alırım yükselmiş olur 😊
Budiss_Moms Battaniyeli inşaAllah canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın 🤲 hayırlı haberlerini bekliyoruz 😌
tazebiranne_hg04 Cananyildiz öyle ama biraz bu tatlı anların tadını da çıkarmak lazım sürekli tedirgin halde olmak gebeliği de etkiler hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bebeği olsun dua etmek düşer bize
Deletedmom_33 Battaniyeli Benim 8. Gün 72.53 civarıydı 10.gun 165 idi sonrasında 5.hafta kese görmeye gitmiştim