ozgegnlts Bugün kontrolüm vardı ve hiç açılma yok sizde durumlar nasıl doktorunuz hiç açılma yok dedikten sonra açılması olup doğuma giden oldu mu kısa süre içinde ?
Saliha16 ozgegnlts aynı haftayız sizinle. Benimde geçen hafta baktı 1 cm açılma vardı bugün yine baktı hala aynı 1 cm açılma var. Bekleyelim dedi ve bekliyoruz.. bende merak ediyorum ne zaman gelecek bu bebek
Ayse_humeyra ozgegnlts ben de 38+5im bu gün ilk defa çatı muayenesi oldum ve hiç açıklık yok dedi. Hiç sancım da yok. Oysaki hareketliyim de en azından bir iki cm açıklık bekliyordum ama hiçbir belirti yok
grbt55 ozgegnlts belkı sezeryan olursun yanı ben 8 aylık bıle degıldım açılmam vardı ama bebegim terstı kanamam vardı o gece hemen apar topar aldılar beni sezeryana
Saliha16 ozgegnlts hayır sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama oda çok düzenli değil doktorum gündebir saat yürüyüş yapmamı söyledi squat hiç yapmadım
Ayse_humeyra hicrany ilk gebeliğim ve İnan’ın hiç bilmiyorum. Haftaya yine bakar büyük ihtimal soracağım bu sefer. O kadar çok aklımda şeyler var ki. Açılma olmazsa ne olacak vs.