donmezzderya ruhanadagdelen aynen o bilgem kaburgamııı yoksa derim böyle etim acıyor içten koltuk altım kaburgalarımdan sola pek yatamıyorum gibi sağ da daha rahatım ben döndükçe oda içerde dönüyor kalkıp öyle dönüyorum bende bişey olmasın diye 1 ay daha olcak işte benim sanırım
donmezzderya Zopiglet yok zaten yiyemiyorum pek öyle nadir kızartma filan az az bişeyler yiyorum bastı yaptığı için pek yiyemiyorum.
donmezzderya Emirela 20 odakta kontrolüm var gittiğimde soracağım telefondan pek anlaşılmıyor ne diyecek
Dyg12 Peki 2. Ayda sağ kaburga ağrısı yaşamak normal mi? On gündür hastayım çok öksurdum ve ilk defa boyel bir şey yaşıyorum hamileliktendir diye düşünmüştüm. Öksürük hapsirirken çok canım acıyor kaburgami tutarak oksurebiliyorum.
donmezzderya Dyg12 bence doktora başvurmalısın bu konuda burda ne kadar yaşanmış olsana her durum aynı olmayabilir geçmiş olsun
biaslanannesi1 donmezzderya idrar torbama vuruyor mahvediyor beni napsin çocuklar iki büklüm icerde hayirlisiyla gelsinlerde bizde onlarda rahat edelim ins
minikmucizem7_ donmezzderya bende 27 haftalığım aynı ağrıları hissediyorum bebek yukarı doğru çıktığı için normalmiş canım .
donmezzderya minikmucizem7_ bazen ağrımıyor geçiyor rahat ediyorum bazense tutuyorum hep değişik his 😅
minikmucizem7_ donmezzderya anne olmak kolay değil . Canımızdan can yetişip büyüyor içerde Ağrım sızım da olsa diyorum ki değer minik elli minin ayaklı bir bebişim gelicek. sağlıklı sıhatlı kavuşup kucağımıza almak nasip etsin Rabbim bizlere tüm hamişlere .🙏🏻🤲🏻🥰😘🤰🏻
donmezzderya minikmucizem7_ amiiiin inşallah bende öyle diyorum ya zaman hızlı geçiyor zaten göz açıp kapayana kadar geçiyor sağlıkla gelsinler inşallah ☺️
Edagg donmezzderya benimde oralar agrıyor ama kas agrısı belli sanki 100 adet mekik çekmiiim gibi oturup kalkarken kasılıyo