Zanaservan Bsraaa366 haklısın ama azaltmaya çalış valla inşallah daha da içmem bende bıraktım zaten ki içemiyorum da zaten inşallah bir daha içmicem
Nils Bsraaa366 inanılmaz bir şekilde muz çok enteresan ama ilk hamileliğimde de muz ve yumurta çok tüketmiştim bunda hiç muz özellikle ama kilosu iyi bebişin
1Cicekanne bebekveannesiii 12 haftamda tecrübeli bir doktor erkek dedi. Dün araştırmaya gittim yaşı küçük belli stajyer kız gibi dedi emin bile olamadı hala öğrenemedim yani şuan 16 haftalığız. Haftaya bir daha gidicem öğrenirim İnşaAllah 🤷🏻♀️
bebekveannesiii 1Cicekanne göğüs uçların siyah mı yoksa kahve tonlarında mı😂 yanlış anlama eski bı cinsiyet belirleme taktiği bende ve çevrem de genel de tuttu😊😂
1Cicekanne bebekveannesiii kahve ama kendi rengi böyleydi hep 😂😂 renk değişimi pek olmadı . İlerleyen haftalarda koyulaşır herhalde
Orsem Bsraaa366 çamaşır suyu ve kavrulmuş soğan kokusu yaRabbim o nasıl kokulardır bi midemi kaldırıyor soğanlı yemek yaptıktan sonra ellerimden bile tiksinirim soğan kokusu geldiği için 🤦🏻♀️
bebekveannesiii 1Cicekanne muhtemelen😂😂 cinsiyeti öğrenince haber ver bari merak ederim ama içime doğdu oğlun olacak😅💙
1Cicekanne bebekveannesiii mutlaka haber veririm 😂 İnşaAllah doğru tahmin çıkar bende erkek istiyorum . Bebek ayırmam da bulunduğum yerde kız olmasa onun için daha iyi olur 😂😂 Sağlıklı olsun İnşaAllah hepimizin bebesi
bebekveannesiii 1Cicekanne valla bu zamanda kız çocuk gerçekten zor 😔 hayırlı evlat olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
1Cicekanne bebekveannesiii Kızmış 🍀 Başta tuhaf olmadım değil ama hayırlısıyla sağlıkla doğsun evlat evlattır.
bebekveannesiii 1Cicekanne yaa sağlıkla kucağına al inşallah kız evlat öz evlattir 🌺 tahmininde yanılmışım😃