Pinar-25 Merhaba ben 34 haftalık hamileyim bebeğin hıçkırıklarını hep farklı yerde hissediyoruz sizlerin nasıl
gulsonmez27 Pinar-25 benim de 32 haftalık genelde vajinaya yakın hissediyorum..Sürekli farklı yer oluyor ama geneli aşağıda.Galiba benimki ters pozisyondayken hıçkırmaya başlıyor
Nebyaa Pinar-25 gulsonmez27 kızlar bende 21 haftalık hamileyim hıçkırık nasıl hissediliyor bende bebeği aynı yerde 5 6 defa hafif hafif hissediyorum acaba hıçkırık olabilir ni
Gamzeli_anne_ Pinar-25 hıçkırık olduğunu nasıl anliyosunuz benimde ilk gebeligim hiç anlamıyorum 34 haftaya girdim cok hareketli ama çözemedim şu hıçkırık olayını
Pinar-25 gulsonmez27 ya benimde alttaydı bebek hıclırırkende öyleydi ama son 1 haftadır sürekli değişiyor yeri en son kontroldede kafası soldaydı bebeğin ondan önce hep bas asagıydı
Poncikk10 Nebyaa şimdi hıçkırık değilde hareketlerini hissedersn hıçkırık düzenli şekilde aynı yerde aynı sürede olur bizim hıçkırık gibi nasılsın hop oturup hop kalkarz öyle ben hıçkırık 26-29 hftalqr gibi hissettm
Pinar-25 Nebyaa sizin daha erken hareketlerini yeni yeni hissedebilirsiniz ama hıçkırık 30 dan sonra hissedersiniz
Busealtnl Gamzeli_anne_ aynı yerde sürekli kalp atışı gibi oluyor 5-6 saniye aralıklarla çok komik oluyor ya 😂
ruhanadagdelen Pinar-25 ben göbeğimin altında hissediyorum hep döndüğünden beri hergün en az 6-7 defa hıçkırır