berryanne Kızlar selam Hamilelik boyunca kaç kilo aldınız? Ben şöyle birşey duydum zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyormuş, kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş bu doğru mu sizce ?
Nisan4523 berryanne 60 kiloyla hamile kaldım. Şu an 36+5′im ve 71 kiloyum. 11 kilo aldım. Tahminimce 12-13 kiloyla kapatacam bu süreci
Handekrkr berryanne bende 70 kilo ile hamile kaldım , şuan 71.50 yim 2.trimestra girdik .İnsallah çok almayız kilo 😀😀 kabızlık sorunu çok yaşadığım için şişliğim çok oluyor benimde.
CansuDRY berryanne Kızımda 52 ile hamile kaldım 17 kilo aldım. Oğlumda 59 ile başladım 6 kilo ile doğuma girdim. Kızımda çok yedim kilo aldım. Oğlumda diyet yaptım almadım. 😏
sema_aa berryanne 39. haftadayım 53 kiloydum 68 oldum muhtemelen 68 le kapatırım. Mide bulantım olmadığı için ilk dönemde falan hiç kilo vermedim direk olduğum kilodan devam ettim ama asıl sonlara doğru aldım toplamda 15 kilo
Aysun1981 benim çok fena 😤 74 ile hamile kaldım ve 30. haftada 90 kilo oldum 🥺 boyum 177. Şeker vs bi sıkıntı yok ama çok aldım ve daha asıl kilo alınacak döneme yeni geldik
eslemsi berryanne ilkimde 5 ay almadim aksine 5 kg verdim 5 aydan sonra aldim 13 kg ile bitirdim. Simdi ikinciye 3 aylik hamileyim 2 kg vermisim