EbruGnc Kendi arabamız var 5+3 şuan ailemi çok özledim memlekete gitmek istiyorum ama yolculuk tehlikeli diyolar bilgisi olan var mı kızlar ?
Poncikk10 EbruGnc şu zamanlara bebek tutunma evresinde kimi zaman kahverengi lekelnme görülür oyüzden sakıncalı derler genelde
Melek1111 EbruGnc hiç bişey olmaz bende o haftada yatarak gittim 16. Hafta ve 24. Haftada 10 ar saat gittim
[silindi] ben de o zamanlar 700km 7-8 saat yol gittim bişey olmadı 3 aylıkken tatile gittik çeşme ye 5-6 saat bişey olmadı
Nebyaa EbruGnc zaten uzun bi yolunu değilmiş canım 3.5 saat içinde iki defa mola verseniz daha iyi olur
[silindi] EbruGnc biiey olmaz ya hatta şimdi bu aralar antalya ya gidip uçakla diplomamı alıp gelsek mi diye düşünüyoruz
Poncikk10 EbruGnc yollar düzgünse sıkıntı değil ama hep araba sallanacak kadar yollar çukurlar taşlıysa sorun yinede doktoruna sor sıkıntı olursa söyleyecektir doktorun
EbruGnc Poncikk10 Yollar gayet güzel bide yolun o kadar sarsması arabayada bağlı sanırım bidahaki kontrolde soracağım doktora 😊