ayse-huseyin16 Sybabyss ya bende tetanoz oldum ilk 2 gün bişey yoktu 2. Gün gece üzerine yattığımda farkettim şişmişti ve tam bu gün 1 hafta oldu hala inmedi feci bir şekilde de ağrıyor 🥺 sizin de böyle oldu mu okuyor Sym20
Sym20 ayse-huseyin16 bende dun ustune uyumusum suan hafif benimde sis agiriyo bakalim kac gune gecicek
alparslanin_annesi Sybabyss 1 hafta oldu nezaman şişlik geçecek die düşünüyorum bende 😂 iltihap var gibi sepsert şiş içi akşamına veyahut bir gün sonrasına kendini belli ediyor
ayse-huseyin16 alparslanin_annesi evet ya benimde öyle oldu açıdan sonra duş mu aldın o bölgeyi ıslattın mı diye sordular ama hatırlamıyorum siz duş falan aldınız mı acaba
Fnen Sybabyss kurcalama o zaman şükret 😂 benim yaptıktan 5 dk sonra yanma hissi başladı gün içinde sızlamalarım başladı akşamda ağrım başladı 2 gün kolumu kaldıramadım
Minigin_annesi0 Ben ikinciyi vurundum. 1. Bir hafta ağrıdı başıma bile kaldıramadım kolumu. Ama 2. Çok ağrımadı. De akşam ağrımaya başladı gece yatacak zaman
nuriyedemir Sybabyss ikinci dozu vuruldum bende bugün bi gün sonra ben kolumu hissetmedim ilkin de bunda nolcak merak ediyorum :)