Secilk Merhaba kızlar 13.08.2018 tarihinde genel anestezili sezeryan doğumla mila bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldik.2 gün hastanede kaldık bugün evimize geldik. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Sütüm henüz gelmedi süt arttırıcı çay içiyorum doktor süt arttırıcı ilaç yazdı hastane de de devamli sut arttici hap verdiler ve aventin elektrikli göğüs pompasını aldik bugün onunla az az gelmeye başladı. Ağrim sancim olmadi hemen ayağa kalktım sadece oturup kalkarken biraz zorlaniyorum. Allah razi olsun doktorum cok iyiydi ve hastane personeli ve hemsireler cok ilgiliydi. Dogum cantasina koydugum bicok seyi hastane verdi kullanmadan geri getirdim. Canta olayi fazla abartiliyo bide çok fazla eşya götürmeye gerek yokmus onu anladım. Makyaj malzemelerim ve duzlestiricimle olduğu gibi kullanmadan geri dondum insanın o anlarda makyaj sac umrunda olmuyomus onu anladim:) Sütüm gelsin diye dua edin herkese sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.
TCElifMurat Bende genel olucam cok korkuyorum bu 2 olcak ama genede korkuyorum bide Sezeryan sonrası odaya çıkınca karınınıza bastırıyolar ondan da cok korkuyorum siE öyle bişey yaptılarmı
Secilk TCElifMurat icerde kan kalmasin cikmasi kolaylassin diye kontrole gelen hemsireler ilk gun bir iki kere bastırdılar ama çok asiri acımadı ağrı kesicinin etkisinden dolayı olabilir
Secilk niayk ben cesaret edemedim aci hissetmesemde o anlarda olanlari bilcektim ve korkucaktim uyandığımda herşey bitmiş olsun istedim bir de epiduralde bel agrisi kaliyomus diye duymustum.
Secilk TCElifMurat hiç korkmayın bir anlik bisey öyle ahım şahim acı da olmuyo beni de korkutmuslardi abartmışlar.