Feyza12 29+3 haftalık hamileyim çenem olduğu gibi sivilce doldu ve halen çıkıyor 😢 kızlar ergenlikte bile sivilce çıkarmadım 😪 başaçıkabilen yada geçiren var mi ? Çok canımı sıkıyor bu durum 😓
Elifela Feyza12 Bendede öyle canım bir sürü hemde başa çıkan varsa bende bekleyim belki tavsiye eden biri olur
Duygu538 Feyza12 benim yüzümün tamamı sırtım omuzlarım ve kollarım sivilce dolu😔 yapılacak bir şey yokmuş eczacı öyle dedi😔
kbrvrl Feyza12 cinsiyeti belli mi genellikle kız çocuklarında öyle olurmuş öyle okudum bir yerde annenin güzelliğini alıyormuş 😂
Feyza12 Elifela çok sinir bozucu bişey ya sivilceli cilde fondetende sürülmüyor un kurabiyesi gibi oluyor 😂
Balbocegim3561 Evet benimde sivilcm var ama ben niveanın yüz temizleme solusyonuyla en azından yüzÜmdekilere çözüm bulabildim düzenli kullanımda geçiriyor çok yağlanıyo yoksa
Elifsena Ben bal ve limondan maske yapıp uyguluyorum ve kil maskesi uyguluyorum düzenli kullanımda işe yaradı bende hem doğal hemde elimizin altında olan ürünler
AycanUzun Feyza12 benimde öyle canım bide kaşınıyorlar ama sıcaktan dedi doktor bide pis kan var vücutta oda yapıyormuş Doğumdan sonra geçicek dedi inşallah dedim