Eri9999 minikveeannesi en basiti Google leye yazın orada da cıkar bunu tartışmayalım isterseniz 37 40 hafta normal sayılır ve bu böyledirr
Eri9999 minikveeannesi Sağlıklı bir gebelik 40 hafta sürer. Gebeliğin 20. haftasından sonra ve 37. haftasından önce gerçekleşen doğumlar ise erken doğum olarak kabul edilir. Farklı bir deyişle hamileliğin 37. haftasından önce gerçekleşen doğumla dünyaya gelen bebekler prematüre bebek olarak bakın…
Melek1478 Küveze girmesi haftadan cok gelisimle ilgilidir . 30. Haftada dogan cocuk gelisimini tamamladiysa girmez. Ama 40. Haftada dogan cocukta bir sorun cikar kilosu cok iyidir ama kuveze girer. Siz kuvez icin kilo ve haftaya kesinlkle bakmayin
Breezy35 Melek1478 Ben de bu kısmı merak ediyorum açıkçası yani neye göre bu durum değişiyor ve akciğerlerinin gelişip gelişmediğini anca doğduğunda mı öğrenebiliyoruz
Melek1478 Breezy35 eger sizin 20. Haftalardan beri sikayetleriniz varsa doktor erken dogum riskinden bahsederse gerekli gordugu zaman akciger gelistirici igne vurur . Yada bebek erken gelmek isterse hastaneye yatirir doktor. Onemli olan ciger gelistirici ignenin vurulmasi organlarin tamamlanmasi. Yoksa bizler kiloya takildik gidiyoruz. Bebeklerimizin gelisimiyle ilgilenen kimse yok
Melek1478 Breezy35 benim 34. Haftada erken dogum riskim vardi birgun hastanede yattim ciger gelistirici ignem vuruldu. Normalde kilosu iki hafta onceydi ama cigerleri tam gelismemisti. Ertesi hafta tekrar hastaneye yattim cok yuksek sancilarim vardi doktor artik dogabilir korkma cigerleri gelisti dedi. Bu dedigim 35. Haftada oluyor
Anne3434_ minikveeannesi internete bile yazsanız çıkar bu bilgi 36 hafta üstü bebek prematüre değildir doktorunuza da sorabilirsiniz