Busrabaksii kuaför falan geldi ücretsiz kuaför hizmeti vardı evet ☺️ Ama lohusa şerbeti gelmedi 🤭😊 Refakatçi konusunda bir sorun yaşamadık. Eş+1 refakatçi yanınızda kalabiliyor. Yani eş yanınızda olmalı diye düşünüyorlar onu refakatçiden saymıyorlar bi kişi daha ekstra kalmasında sakınca görmüyorlar. Ziyaretçi de çok uzun olmaması süresi ile kısıtlamıyorlar saat kısıtlaması vs bi sıkıntı yaşamadık açıkçası 😊 Hemşireler ve ebelerden yana da çok şanslıydık artık hepsi mi öyle o güne mi denk geldi bilmiyorum ama hepsi çok ilgili ve iyiydiler ☺️ Ebeler yarım saat 1 saatte bir mutlaka odayı dolaşıp bebekle ilgili bi sıkıntı olup olmadığını emip emmediğini çiş takibini vs yapıyorlar. Bizim içinde hemşireler bi kaç saatte bir odaya uğrayıp takip yapıyorlardı ☺️ Her sabah başhekim odaları dolaşıyor bi sorun olup olmadığını sordu 2 sabah oradaydım 2 sabahta odalar dolaşıldı ☺️ Yemek konusunda ise refakatçi içinde hasta içinde yemek sınırsız. Doymazsanız mutlaka bildirin tekrar gönderelim diyorlar. Ben ameliyattan çıktım ve sıvı beslendiğim için bi kaç saat doymamıştım söyledim hemen yeni yemek gelmişti 🥰 Yani genel olarak beklediğim ilgi alakanın çok çok üstündeydi herşey. Hayırlı doğumlar dilerim şimdiden ❤️