Zehragniken Biliyorsunuz hamilelik de en merak edilen karnım ne zaman büyüyecek sorusu. Sizin ne zaman karnınız çıkmaya başladı. Kilolu veya zayıf hamile kalanlar 💕💕💕
MissMuso Zehragniken benim göbeğim yoktu zayıfım zaten. 15. Haftadan sonra hafif göbek oluştu ama belli olmuyordu. Şimdi 18 olduk gittikçe büyüdü ama şu an hala dışardan belli olmuyor pek fazla. Ama bu kişinin fizyolojisi ile alakalı. Herkesin karnı aynı oranda ve zamanda büyümez zaten.
elifinilki27 Zehragniken İlk hamile kaldım şişlik vardı karnımda gazdan dolayı sonda hiç inmedi karnım yani ne zaman büyüdüğünü pek kestiremedim 😂😂 şimdi 25+0ız aşağı bakınca ayaklarımı bile göremiyorum
annesinin_beybisi Zehragniken 5. haftada büyüdü çünkü karnım nedeninu bilmediğim bir sekilde davul gibi oldu😁
BaLevLat34 annesinin_beybisi Birde adet olmadıgımız için aynısı bende de oldu daha sonra düzeldi 3 aylık gibi duruyordu benım 😂😂😂
annesinin_beybisi BaLevLat34 3 ayliksa iyi ben resmen 5 aylik bir de kendim de kiloluyum bir tanıdığa hamileyim dedim karnindan belli dedi🤓
Gamzeates Zehragniken ikinci hamileliğim 11+2 biraz çıktı karnım ikinci hamilelikte daha çabuk çıkıyor diyolardı inanmamıştım ama doğru 😂 ilk hamileliğim de 19. Hafta da belirgin oldu
nuhunannesi42 Zehragniken 13 den sonra büyüdüğünü farkettim şuan 16+5 günlük hamileyim göbeğim kocaman 🤭 ama daha öncede vardı bende göbek şimdi daha kocaaa olduu😁
annesinin_beybisi BaLevLat34 simdi 1 hafta sonra doktora gidicez artik doktor kilo icin herseyi der bu ne hal diye 😁
BaLevLat34 annesinin_beybisi Can boğazdan gelir birsey olmaz benım yengem 90-100 kilo arasında hamile kaldı ona birsey demediler bizim gibi narinleri üzüyorlar 😂😂