Egelibiri48 Kızlar bu durumu yaşayan var mı gebelikte ? 8 haftalık hamileyim , protein kaçağı çıktı. Bol bol su iç dedi doktorum
annesinin_beybisi Egelibiri48 ben de 6 haftalık hamileyim kayıt icin sağlıkocagina gittim hemogram ve protein kaçağı testi ver merkez hastahanede dedi bunlari neden istiorlar acaba ne anlama geliyor ya da bu testler
Egelibiri48 3mlek2bebkannesi Tuzu seven biri değilim zaten ama ekmek yiyorum . Tahillı ekmek yemem daha iyi olur dimi ?
3mlek2bebkannesi Egelibiri48 ben halk ekmekten tuzsuz ekmek alıyorum canm ama tahıllıı ekmegin tuz içerigi normale göre daha düşükmü bilmiyorum 🤷🏻♀️
Egelibiri48 annesinin_beybisi Adını bılmıyorum ama idrardan baktılar sanırım protein diye yazıyo . Hamilelikte önemli bı durummus. İlerleyen haftalarda daha cok yükselırse tedavı edılmesi gerekırmıs .
annesinin_beybisi Egelibiri48 bende kronik idrar yoli enfeksiyonu var inslalah protein kaçağınin bunu la bir bağlantısı yoktur
Momtobe11 annesinin_beybisi protein kaçağına preeklampsi şüphesi olduğunda bakıyolar enfeksiyonla alakası yok diye biliyorum benim de geçen kontrolümde bakıldı amnion sıvım azmış ve tansiyonum yüksek hem idrar hem kan testi yapıldı idrarda kaçak çıkmadı ama kanımda protein düşükmüş.. Allahım şifamızı versin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi🙏🏻
annesinin_beybisi Egelibiri48 inslalah geçen birseydir canım hamilelikte herşey olabiliyor ama çaresi var
annesinin_beybisi Momtobe11 ama gebelik kaydi icin gittim protein kaçağı testi ve hemogram yaptır dedi doktor yani bunlar gerekli tahlillermis daha yanında test yaptirdim protein yazan bir yer var negatif yazmışlar bilmem dedikleri sey o mu ama
Momtobe11 annesinin_beybisi değerlerine bakmak istemişlerdir vitamin takviyesi için negatif yazdığına göre kaçak yok bende de negatif yazıyodu doktorum idrarda kaçak var demedi sadece kanda düşük dedi ☺️