Biyiklikedi Grkmkrkmz48 Geçmiş olsun. Demir depolarınız da boşalmış. Bunun içinde ilaç kullanmanız gerekir. Halsizlik, baş dönmesi ve çarpıntı yapar.
Gizgizgiz Grkmkrkmz48 çok anlamam ama karaciğer enzimi düşük çıkmış bide kansızlık olabilir geçmiş olsun
Grkmkrkmz48 Ya onunla ilgili bişi demedide kansızlık varmış bide tiroid varmış ilaç verdi kullanmaya baslicam yarın bakalim 😒
Biyiklikedi Grkmkrkmz48 Ben sağlık ocağına 6.hafta da gitmiştim. O hafta başlattı benim ki senden 3 birim daha yüksek olduğu halde. Şaşırdım neden bekletiyor ki.
Grkmkrkmz48 Şimdilik 2si bir ağır gelebilir dedi yazmadı onları ya bilemedim yarın bidaha doktora gideyim olmazsa
Biyiklikedi Grkmkrkmz48 Anladım, Allah şifa versin İnşAllah. Gebelikte farklıdır belki. Ben bekarken 2sini de aynı anda kullandım. Şükür tiroid çabuk iyileşti bende. Darısı başına
Grkmkrkmz48 Biyiklikedi zaten benim değerim gebe olmayan kadınlara göre normalmiş ama gebelikte bu değer fazla sayiliyormus o yüzden gebeliktede ikisini aynı anda kullaak ağır geliyormuş kan ilacını kullanmaya başlayana kadar bunu dengeleriz dedi