emfa1803 İkinci hamılelıgım ilkı sezeryan olmustu bu da sezeryan olacak ama bebegın haftasın daha ufak doğarsa sıkıntı olur mu sızce basına gelen varmı
nisaninannesi2 emfa1803 Sancılar düzenliyde doktor açıklığa bakar, eğer yoksa endol ya da nidicart tarzında kasılma önleyici ilaç veriyorlar. Bir de ciğer geliştirici iğne yapıyorlar. İlaçlar etki ederse 37 haftayı tamamlarsınız diye düşünüyorum🙏 Ben 31 haftada yaşamaya başladım kasılmaları ama hiç açılma yoktu. Şuan 34+1 olduk ilaçlar ve iğne sayesinde. Umarım sizinde öyle olur🙏
Hafizehafdjd emfa1803 bende bugün gittim doktora 35 haftaligim şuan nst de biraz sancı çıktı ama ben bişey hissetmiyorum şuan doktor artarsa gel hemen dedi bana
Ecemm33 emfa1803 benimde sancı çıktı ama ben gram hissetmiyordum açılma da yoktu hareketlerde normaldi geri göndermişlerdi
AyseY1 emfa1803 benimde 2. Sezeryanim olcak 36 Haftadan beri sanci cikiyor nst de ilac kullandim artarsa serum tedavisi veririm dedi doktor 38 oldum artik 10 gun sonra dogum
emfa1803 nisaninannesi2 hastanede yattınız mı pekı bana yatış dedıler yatamadım 5 yaşında oğlum var bensız durmaz bende onsuz duramam 😢😢
nisaninannesi2 emfa1803 Evet yattım bir gece, serum ile sıvı veriyorlar baya işe yarıyor. Benimde 8 yaşında kızım var arkadaşa bırakmak zorunda kalmıştık. Genelde ilaç ve serum ile 1 gece yatırıyorlar. Bırakacak birini ayarlayabilirseniz yatmanızı tavsiye ederim🙏
Hafizehafdjd emfa1803 amin insalah canım evet ilk gebeliğim tecrübesizim birazcık nasıl olur hiç bilmiyorum
Mimik Ben de riskli gebeydim🥰🥰 Doktorum bana 36.haftayi gorelim derin nefes alalim demisti… 36.da dogsa da insaAllah quveze de gerek kalmaz… Endiselnme, erken, ama riskli bi erken degil… InsaAllah saglicakla kucagina alirsin bebegini…
emfa1803 AyseY1 yatış verdıler mı benim nst de sancı çıkınca eskı sezeryan dıkıslerıne zarar verebilir o yüzden yatman lazım dedı yatamadım imza atıp çıktım 5bucuk yaşında oğlum var bensiz duramaz bende onsuz boynumu büküyor bu durum 😢
emfa1803 AyseY1 Allah razı olsun yarın kontrol e gideceğim doktordan bi talep edeyim ilaç kullansam evde yatıp dinlensem deyim bi bakalım
SusamTanecigi emfa1803 bende 35 haftadayim sancı olmuş ben hissetmedim nst de çıktı aşağı doğru inmiş dedi ama sezeryan olacağım 37 haftada alacak 2500 en alt sınır kabul ediyormuş çocuk doktorları o kadar varsa bebeğiniz korkmayın hiç sağlıkla gelsinler benimki de minyon zayıf bir bebis olacakmış daha kolay toparlaniyorlar diyor doktor bile