Sumeyye12012 Poncikk10 haklısın aslında bu ayda adet olursam bidaha beklemeyeceğim zaten böyle akışına bırakacam Bu ay klomen kullanınca yumurtalarımda 18 mm falan olunca beklenti içine girdim mide bulantısı falan oldu psikolojik men
Poncikk10 Sumeyye12012 sorun olmazsa klomen kullanmaya devam et tabi önce doktoruna sor peki eşin test tahlil falan yptı mı belki basit bişey vardır eşinde o da tedavi olur
Sumeyye12012 pusatmom35 çok haklısınız insan isteyince birden de öyle görünce hayal kırıklığına uğruyor
Sumeyye12012 ressamistanne yolculuğa çıkacağım tedbirli olmak için yapayım dedim de canım ondan bende biliyorum daha çok var da işte mecburiyetten
Poncikk10 Sumeyye12012 sen değil canım eşinde gitmeli spermlerde bişey olabilir yani sadece kadınlarda sorun olmuyor
Seryy Sumeyye12012 adetin geçince alacaksan normal test al bu adetten önce erken öğrenmek için yapılıyor
seon90 Sumeyye12012 hemen olumsuz düşünme kuzum beklemediğin anda güzel haberler alıcaksın eminim.ama ilişkinizi çocuk odaklı girmeyin.hemen kalkma yataktan hatta sabaha kadar kalkma.socak suyla banyo yapma
Melekk11 Sumeyye12012 bende adet günümden 2 gün önce yaptım şüphe edip hiç bir şey yoktu dedim tamam olmadı bu sefer adet günü yine deneyim şansımı dedim 2. Çizgiyi silik gördüm sonra kanda çıktı 2 gün bile fark ediyor canım erken yapmışsın
Sevgi979 Sumeyye12012 3 kere kaset test yaptim 3ünde de hocbir cizgi cikmadi dusukten sonra kesin olmayacak dedim esim zorla kan aldirmaya goturdu ve 98 cikti. Simdi 9 ayligiz. Nolur umudunu kaybetme