Gonbarhak Kızlar detaylı ultrasonu kaç haftalıkken çektirdiniz özelde fiyatlar nedir sizin oralarda ve çektirmeyen varmı aranızda mecburimi yani bu detaylı ultrason
Mariamu Gonbarhak Bende normalde özele gidiyorum ama bizim burda devlette çekiliyor diye sıra aldım 22. Haftamda gidicem.
Gizgizgiz Gonbarhak mecburi değil ama hayati riskleri önceden tespit ediyolar ben özelde alle sağlıktan gelen Emre beye 800 e yaptırdım 1 saat inceledi çok memnun kaldım.
beyzahuseyin beyzahuseyin mecburi olmadığını söyledi doktorum o yüzden yaptırmadım devlette randevu bulabilirsen devlette de yapılıyor ben orada da randevu bulamadım 27 haftalık oluyordu zamanı geçiyordu yani detaylının doktoruma da söyledim özellerin çok pahalı olduğunu burda da randevu bulamadığımı mecburi olmadığını söyledi yaptırmadım bende
Nazli13 beyzahuseyin evet burda da her yerde cok fazla ozellikle hastanelerde 1000 den asagi değil bu klinigide burdan ogrendim herkes onermisti sanirim istanbulda en uygun yer ☺
Mysunshinee İçiniz rahat etsin Ve bebeğinizi daha detaylı görmek istiyorsanız eğer kesinlikle yaptırın. İyi ki yaptırmışım. İstanbul Kağıthane de 600 TL ye yaptırmıştım
Gonbarhak Sağolun kızlar ben Zonguldak’ta oturuyorum devlette çekilio bizimde merak ettim mecburimi diye bizim burda özelde 450 TL bu arada 20.haftamdaym şuan persembe günü gidecem kontrole eğer detaylı dolu değilse gün Alicam bakalım inşallah 24.haftaya kadar yapiliyo detaylı bildiğim kadarıyla öylemi acaba
Zynp44 Gonbarhak 24 de kadar yapılıyor 22 en ideal hafta. Tabi ki önemli bebeğin her şeyine bakıyo kalpte Allah korusun parlama varsa bile herşeyi görüyo kalpteki yaprakçıklara kadar sayıyo. Yani Allah korusun kötü giden bi durum varsa bile en azından önlem alınır tedavi vs bilirsiniz. Bence paraya bu durumda hiç acımayın ve yaptırın. Ankarada 500 civarı yapılıyor
eymenela-moms Zynp44 Ankara’da nerede 500 civarı.İzmirde yaşıyorum ama detaylının denk geldiği tarihlerde Ankara’da olma ihtimalim de var daha uygun sanki buraya göre
Nurcan6161 Gonbarhak mecburiyet yok bildiğim kadarıyla ama benimde perşembe var rendevim şişlide 550 tl yaptircam
Nazli13 Deletedmom2265 umraniyede sibel açıkalın kligini doktor erbil çakar burda herkes övüyor forum arama yerine yazip okuyabilirsiniz bende yarin tecrube mi paylaşırım sizinle☺
Dmrslm Nazli13 Siz Sibel hanımın hastası mısınız dışardan da randevu alabiliyor muyuz detaylı ultrason için sorar mısınız uarın gittiğinizde acaba ?
Nazli13 Dmrslm hayir ben pendik medipole gidiyorum oraya sadece detayli ultrason icin gidicem arayip randevu alabilirsiniz☺
burcusami Kesinlikle yapılması gereken bişey, 750 liraya çektirdim Eylül ayında, bursa doc dr mehmet aral atalay
Poyrazin_annesi Doktorum benım detaylıya girmemi istedi benegın organlarına bakılsın diye. Ve radyolog olmasın kesınlıkle perınatolog doktor olsun dedı. Radyologlar daha ucuza bakıyo aslında . Bn gazıosmanpasada 750 lıraya yaptrdm perınotologda