Yasemin__ Merhaba hanımlar ben dün doktora gittim kist var demişti doktor bugün sonucum çıktı biraz da kanamam var doktor hamilelik şüphesi var dedi hcg 12,16 çıktı kist yükseltmiş olabilir mi hormonu
oguzweannesi Yasemin__ kan testini tekrarla 2 gün sonra kistin beta hormonunu yükselttiğini duymadım hamilelikte yükselen bir değer diye biliyorum da sadece .
Esmaanne Canım iki anketede hamile miyim yazmışsın 2 gün sonra bi kan testi yaptır istersen yükselir mi bi bak
Yasemin__ Esmaanne heyecan yaptım sanırım ☺️ ondan farkına varmadan iki yere de aynı şeyi yazmışım aceleyle yeniyim burda nasıl değiştireceğimi bilemedim. Doktor ’da gel iki gün sonra tekrar bakalım dedi. Bunun gibi bişey yaşayan var mı diye yazdım buraya
Yasemin__ ikimelekannesii22 biliyo musunuz diye yazmadım kız zaten 😀 böyle bişey yaşayan oldu mu sonucu noldu diye merak ettim
Yasemin__ oguzweannesi emin olamadım iki günü bekleyemedim biraz ordan burdan okudum dedim buraya yazayım bilgisi olan var mı acaba
Armess_loya Beta takibi tekrarla kan tahlili i 2 günde bir yaptırın artış varmı ona göre belli olur 🌸 Anket ikisi de aynı kızz C ŞIKKI İNSALLAH HAMİLESİNDİR 😬💓🤲🏻
Yasemin__ Armess_loya hadi inşallah 😀💕 heyecan yaptım kusura bakmayın tekrarlicam iki gün sonra kan tahlilini 😊
oguzweannesi Yasemin__ Vardır inşallah sağlıklı bir şekilde. Rabbim gönlünüze göre nasip etsin en kısa zamanda