Sevvda Selam kizlar ben yurt disindan temmeli geldim ve dogumumu hollandada yapacagim esimde turkiyede kalcak dogumdan sonra geri gelecem yurt disinda dogum yapanlarin tecrubelerini merak ediyorum dogumdan kac hafta sonra bebegin pasaportu cikti ve kac hafta sonra ucaga bindiniz bebeginizle zor oldumu ?
gonulcelen Sevvda valla canım eşim Amerika'ya gidelim diye çok çok ısrar etti ama ben cesaret edemedim ilk Doğum beni neler bekliyor vs bilmediğim için ama 15 sonra dönüş yapacaktık gitmeyi kabul etseydim 32 de gidip.
Bihilal Sevvda bende hollanda da yaşıyorum ilk doğumumu geçen sene burda yaptım ikinciyide inşallah burda yapıcam
Bihilal Sevvda eğer siz hollanda vatandaşıysanız hemen çıkıyo pasaportu değilseniz önce türk kimliği çıkartıp sonra türk pasaportu alıyosunuz yaklaşık 1 aydan biraz fazla sürüyo
Sevvda gonulcelen benim icin bakim sorunu olmadigi icin rahatim canim annemgiller kardeslerim amcalarim nerdeyse tum ailem orda benim sizinde akrabamiz yakininiz varmi orda
Sevvda Bihilal benim icin pasaportum bebegin pasaportu cikmasi daha iyi olur sonucta turkiyede bekleyen bir esim var ondan cok ayri kalmak istemiyorum
gonulcelen Sevvda hayır cnımm yok biz sadece avantajları için istedik ama kimsem olmadıgı için ztn gitmek istemedim sadece eşim ve ben olacaktık ztn korkak bir yapım o yüzden karar veremezdim
Bihilal Sevvda aynen vala ama bildiğim kadarıyla bu şekilde belki kağıtlara ufak tefek gidebilir tam emin değilim ☺️
Sevvda Bihilal pasaporta cok gitmesinde ve hemen bir iki haftada ciksinda bende geri donebileyim evime esimin yanina zaten bendede hollanda pasaportu oldugu icin pek zorlanmam herhalda
Sevvda gonulcelen o zaman iyi yapmissin canim belki bu karar daha hayirlidir olsun ha bura ha ora ben orda annemgiller var diye gidecem yoksa gene gitmezdim
gonulcelen Sevvda bence En iyisini yapıyorsun ne olacağı belli olmaz kuzun için bir avantaja dönüşebilir bulunduğumuz ülke durumunda 🙏🏼