Mrwmryklc melekk13 biz duyduk canım ama çok derinden geliyordu ultrasonda bazen duyulamayabiliyor erken yani .o yüzden sıkıntı etme 7.8.haftalarda daha rahat duyarsın.
nese_gocuk melekk13 fitil olarak da alınabiliyor istersen onu bı sor doktora o çok sersemlik yapmıyor ben fitil şeklinde kullaniyorum
melekk13 nese_gocuk evet fitil olarak alıyorum 2 gündür. Ama artık içmek istemiyorum yan etkililerini hala taşıyorum. Perşembe günü kontörlüm var. İçmek istemediğimi söyliycem
Merilva Öncelikle tebrikler🌸Bence endişelenmeyin doktor bana her hamilelik farklı herkeste değişkenlik gösteriyor dedi, 6. Haftada yeni yeni kese gözüktü cok minik, cuma günü yani 7.haftaya kalp atışı için çağırdı,biraz daha sabredin 😊
melekk13 Birde hanımlar folikasiti kaç günde kullanıyorsunuz ? Doktorum bana 4 günde 1 tane iç dedi ? Doktoruma güvenmiyorum açıkçası. Değiştirdik bu hafta
Babysharkdutdutdut melekk13 Gunde 1 tane tok karnına içilmesi gerekiyor. Kalp atışı içinde daha erken. 6. 7 haftada duyarsınız endişe etmeyin