DuYGuCk 22 haftalık hamileyim cinsiyet bi türlü belli olmuyo du kiza benzetiliyor ama çıkıntı yüzünden netlesmiyordu detaylı ya girdim bugün yine aynı şey cinsiyet kiz gibi ama organ kiz organı gibi değil çıkıntılı başına böyle bisey gelip peritonolojiye giden varmi
MaBelle DuYGuCk kız ise rahmini de görmüş olması lazım doktorun. Yoksa ve çıkıntı varsa erkektir zaten. Kıza benzetilen nesi tam olarak? Fiziksel bir anormallik mi var demek istiyorsunuz?
DuYGuCk MaBelle vajina görüntü olarak ama çıkıntı fazla olduğu için normalde oval olur yapısı bu çıkıntılı ama penis de değil dedi hiç rahim falan söylemedi bisey
Melek__55 Detaylıda kesin beli olması gerekiyordu ama mesela bizim kız olucak rahimini gösterdi ultrason da
bebekveannesiii DuYGuCk yanlış anlama dediklerinden yola çıkarak söylüyorum bunu çift cinsiyet falan gibi bişey de mi demedi doktor? Hani detaylıda net gözükür. Bazı bebekler göstermiyo ama en azından rahmine falan bakılarak bı şey söyleniyo..
MaBelle DuYGuCk perinatolog görmesi iyi olacaktır o halde. Küçük haftalarda rahim görünmeyebiliyor ama detaylı ultrasonda görünmeli eğer kız ise. Organ taraması çünkü bu, herşeyi görünür, damarları bile görünüyor.
DuYGuCk bebekveannesiii işte tüm organları damarları herseyi çok iyi çıktı ama vajina olması gerektiği gibi değilde çıkıntılı dedi çift cinsiyet oluyo voyle durumlarda ama öyle bksey olacağını zannetmiyorum falan dedi
bebekveannesiii DuYGuCk içini ferah tut inşallah bişey yoktur benim yeğenime de dediler yok çift cinsiyet yok kolu bacağı yok oğlan sapa sağlam maşallah 13 yaşında şimdi