Sym20 evet canım Şevket Yılmaz da yaptım Maalesef 🤦🏻♀️ sağ salim çıktık ya bin şükür 🙏🙏🙏 önermem kimseye valla çok ilgisizler. Bidaha da gitmem doğuma felan mecbur kalmadıkça. Kesteldeki Dr suyu az demişti Şevkete git dedi ya. Gittim onlarda 5 6 cm ölçtü suyu az dedi yatış verdi. Doğumhanede baktılar ultrason da suyu normal dediler. E o zaman ben yatmıycam dedim suyu az dediler dedim. Hayır artık yatış yapılmış gönderemeyiz dediler. Yatırdılar suni verdiler. 23 saat suni yedim. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Açılma olmayınca da sezeryana aldılar. Doğumdan sonra odaya çıktık beni bıraktı odaya hasta bakıcı çarşafları değiştirmeye dahi gelmediler. Sondayı çıkarmaya geldi hemşire çıkardı, refaktçiye dedi 6 saat sonra çarşafları götür depoya at. Zar zor çıkardık altımdan çarşafları felan. İlk ayağa kalktığımda da kimse gelmedi ayağa kalkabilir artık dedi gitti Bi hemşire. Refakatçi görümcem vardı o zorla kaldırdı beni. Yürüdüm zar zor 🤦🏻♀️ serum vardı bitti görümcem Bi hemşireye demiş serum bitti çıkarır mısınız. Tm demiş gelmedi kaç saat. Sonra görümcem tekrar gitti çağırmıştık gelmediniz serum bitti kaç saat oldu demiş. Tm gelsin iki dk çıkarıyım demiş. 😤 Çocuk doktoru var bebişi kontrol için sabahları gelio kontrol edio eldiveni çıkarıo yatağın başına bırakıp gidio. Pis mikrop kapacak çocuk. Öyle işte sonunda çıktık. Öğlen eve geldik. Şimdi emdi uyuyo minik tatlı prensesim 🥰🥰🥰çok şükür Rabbime 🙏🥰. Allah bebek bekleyenlere hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bebiş isteyen herkese de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲❤️🥰🥰🥰 o kadar güzel Bi duygu ki anlatamam. O kadar saat suni sancı çektim ama aklıma bile gelmio şimdi o sancılar 😍😍🥰🥰🥰