Şevket Yılmaz da doğum yapan var mı kızlar. Nasıl ilerledi süreç. Davranışlar nasıl. Odalar nasıl. Refakatçi alınıyor mu.????? Ben kestel hastanesine takipliydim. Ama maalesef normal doğum yaptırmıo. Ve dünki muayene de suyumun çok azaldığını söyledi. Şehir hastanesinde doğum yapacaktım. Doktor da dedi acilden giriş yaptır suyun az senin doğumun başlasın dedi. Şevket Yılmazı öneriyorum doğum için. Şehir de istiosan senin tercihin tabi ki gidebilirsin dedi. Gittim hemen şehir hastanesine dün. Suyun normal dedi 3 günde bir nst kontrolüne gel 41 e kadar olmazsa suni sancıyla başlatırız dediler. Aklıma takıldı ama suyum az diye gönderdi kestel beni o da dio normal suyun 🤔 bugün yine gittim kestele dedim normal dediler suyuma. Doktor da dedi hayır senin suyun az riske atma ilk gebeliğin, son haftalar riskli oluo anne karnında ölümler sık oluo. Böyle bişey istemeyiz ben Şevkete de gitmeni istiyorum. Tamam orası çok ilgili değil ama bebeğin sağlığı iyiliği için oraya da git dedi. 🤦🏻♀️🥺 Hiç istemediğim Bi hastane. Nasıl olcak çok korkuyorum. Bana bilgi verir misiniz 🥺????